Güzel tercih.
Başlangıç için en iyisi Volvo. FH16 classic 540 beygir, yeni kasa da 460 beygir alınabiliyor. Fiyat olarak da çok iyi.ya en basic reno çekiciyle oyuna başladım norveç merkez şuan 3 tane aldım aynı renodan 2 tanede şöför ama bu tır 15 tonda bile zorlaniiii 80 ni geçmiii![]()
ilk başlarken reno cıktı tek galeri şşimdi de daf var renoya ekBaşlangıç için en iyisi Volvo. FH16 classic 540 beygir, yeni kasa da 460 beygir alınabiliyor. Fiyat olarak da çok iyi.
Deli yürüyor çoğu taksiyi yer vallaÇok mu iyi lan bu?
Volvo FH 16 benim araba 12 ileri olan Retarder'li şanzuman var en pahalı olanındanMarka model dingil-motor-şanzıman nedir bu 100k gittiğinin ve bedonun?
yemin ediyorum benim 4 dingille ve 12+2 Ret. şanzımanla 1,5 katını yakıyorum. ortalama 83lt filanDeli yürüyor çoğu taksiyi yer vallaBiraz yatıyor virajlarda ama alışınca akrobatik hareketler yapıyorsun güzel oluyor
Volvo FH 16 benim araba 12 ileri olan Retarder'li şanzuman var en pahalı olanından
Scania'da alabilirsin o Volvo'dan bi tık daha iyi yürüyor yol tutuşu da fena değil. Hafif yük ve uzun yol alıyorum ben genelde 160 ile CC açıp gidiyorum hızlı teslimat bizim işimiz![]()
Ekli dosyayı görüntüle 10220
12+2 fazla devir isteyen çok yaktıran şanzuman abi bence ondan kaynaklıyemin ediyorum benim 4 dingille ve 12+2 Ret. şanzımanla 1,5 katını yakıyorum. ortalama 83lt filan
Sen iyi yaktırmışsın. Ben 4x2 12 ileri ile kaç ton yük olursa olsun 70 litre civarı yaktırıyorum. 150 km ile gidiyorum.12+2 fazla devir isteyen çok yaktıran şanzuman abi bence ondan kaynaklı
Düz 12 ileri Fh16 750 ile full sıkmalı kullanımla ortalamam 58ltGenellikle 10-20 ton arası aldığım yükler sen ağır yük alıyorsan bilemem
![]()
Ağır yükten sakınmıyorum. Ama benzer config ile scania aldım, 90'dan aşağı indiremedim tüketimi. O daha beter yakıyodu. Hem de Volvo kadar dengeli değildi.12+2 fazla devir isteyen çok yaktıran şanzuman abi bence ondan kaynaklı
Düz 12 ileri Fh16 750 ile full sıkmalı kullanımla ortalamam 58ltGenellikle 10-20 ton arası aldığım yükler sen ağır yük alıyorsan bilemem
![]()
Hocam benim oyun şuan 1.30.1.3s sürümünde. Günlerdir zaten güncelleme yapıyor da senin dediğin 1.1 Gb güncelleme boyutu oldukça büyük gözüküyor. Güncelleme bittikten sonra oyunun sürümünü söyleyebilir misin ? Benim oyun hala beta sürümünde. 1.1 Gb gibi büyük güncellemeler normalde betadan çıkıp ana sürüme geçilince verilir.Gençler ETS2'ye update geldi.
1.1 GB
az önce başladı![]()
http://store.steampowered.com/news/?appids=227300Hocam benim oyun şuan 1.30.1.3s sürümünde. Günlerdir zaten güncelleme yapıyor da senin dediğin 1.1 Gb güncelleme boyutu oldukça büyük gözüküyor. Güncelleme bittikten sonra oyunun sürümünü söyleyebilir misin ? Benim oyun hala beta sürümünde. 1.1 Gb gibi büyük güncellemeler normalde betadan çıkıp ana sürüme geçilince verilir.
O haberi gördüm de benim oyun hala beta sürümünde gözüktüğü için 1.1 Gb güncelleme aldı mı bilemiyorum. Belki daha sonra gelir güncelleme. O sebeple senin güncelleme bittikten sonra oyunun tam sürümünü söyleyebilirsen ben de güncelleme alıp almadığımı anlarım diye şey ettim.
Yazıyor işte attığım linkte hocam. Senin gibi Beta kullanıcılarına teşekkür ediyorlar, full sürümünü çıkardık diyorlarO haberi gördüm de benim oyun hala beta sürümünde gözüktüğü için 1.1 Gb güncelleme aldı mı bilemiyorum. Belki daha sonra gelir güncelleme. O sebeple senin güncelleme bittikten sonra oyunun tam sürümünü söyleyebilirsen ben de güncelleme alıp almadığımı anlarım diye şey ettim.
Tamam bende de sürüm aynı gözüküyor. Demek güncellemiş ben fark etmeden. Steam'de oyunun yanında hala daha public beta yazdığı için betadan çıkmadı diye düşündüm. Şimdi oldu eyvallah hocamYazıyor işte attığım linkte hocam. Senin gibi Beta kullanıcılarına teşekkür ediyorlar, full sürümünü çıkardık diyorlar
Güncelleme şimdi bitti.
Sürüme baktım: 1.30.1.3s
Güncelleme yapınca maalesef ki hazırda olan işiniz ceza yemeden iptal edildi diye uyarıyor. Benim de çok defa başıma geldi. Bu arada Fransa haritasında clerment ferrand, montpeiller, marseille, Toulouse gibi şehirlerden İskandinavya bölgesine yaklaşık 2000-2500 km'lik yükler olabiliyor. 3-5 ton gibi hafif yükler üstelik. Ücretleri de 250 bin dolara kadar çıkabiliyor. Bu yüklerden 3-5 kere götürdüğünde achievement falan da veriyor.Yalnız bir şeye çok uyuz oldum ya. İtalya'nın bi şehrinden Budapeşte'ye mi ne bir yerlere 1000km'den uzun bir nakliyatım vardı. Böyle haritada keşfedilmemiş yolları açacak bir rota ayarlamıştım. Çoğu da tamamlanmıştı. Güncellemeyle birlikte onu iptal edip çekiciyi ta Lüksemburg'a garajıma götürmüş.Neyse, Fransa tarafında havalimanlarına, çekici galerine filan kasayım bari de achievement yapsın...
Bana da Steam'den uyarı geldi güncelleme kuyruğunda yazıyor. Hayırlı olsun yeni Scania.Yazıyor işte attığım linkte hocam. Senin gibi Beta kullanıcılarına teşekkür ediyorlar, full sürümünü çıkardık diyorlar
Güncelleme şimdi bitti.
Sürüme baktım: 1.30.1.3s