Ben düşük ayarlarda oynuyordum destek kalktığına göre benim içinde ets 2 defteri kapandıDx11 geldiğine göre ets 2 defterinin kapanması bana hayırlı olsun
Ben düşük ayarlarda oynuyordum destek kalktığına göre benim içinde ets 2 defteri kapandıDx11 geldiğine göre ets 2 defterinin kapanması bana hayırlı olsun
dx9 u bile düşük ayarlarda açıyordu abi öğrenci adamız pc yi geliştirme maalesef mümkün görünmüyor yazdan kalan bir miktar para var ama onuda üzerine part time çalışırak biraz daha biriktirip babamı düşük bütçeli araba almaya ikna etme müzakerelerini başlatmam lazım ama oyun açısından sevindim hakediyordu hilmi şahin i izlemeye devam...Maalesef Dx9 desteği bırakıldı. Artık oyun bu sürüm ile uyumlu olmayacak. Üzüldüm senin adına. İnşaallah buna uygun geliştirmeler yapabilirsin bilgisayarında.
kader ortağıyız...Ben düşük ayarlarda oynuyordum destek kalktığına göre benim içinde ets 2 defteri kapandı
Yani maddi durum tabi ki hep sorun ama masaüstü bilgisayar kullanıyorsan, sistemin de izin verirse dx12 destekli güncel ve ortalama bir ekran kartıyla durumu çözebilirsin belki. 500-600 liraya bile en kötü 2GB'lık ekran kartları bulunabiliyor. Sen bilirsin tabi yinede. Hayırlısı olsun inşaallah.dx9 u bile düşük ayarlarda açıyordu abi öğrenci adamız pc yi geliştirme maalesef mümkün görünmüyor yazdan kalan bir miktar para var ama onuda üzerine part time çalışırak biraz daha biriktirip babamı düşük bütçeli araba almaya ikna etme müzakerelerini başlatmam lazım ama oyun açısından sevindim hakediyordu hilmi şahin i izlemeye devam...
pc nin özelikleri çöp abi tek bir parçayla kurtarılacak gibi değil 32bit diyim gerisini sen düşün en azından 8 yıldır ayakta onada şükür aklıma 1.35 de oyuna devam etsek yinede dx11 sıkıntı çıkarır mı acaba diye bir soru geldi neyse bir kılıf uydurmaya çalışacağım olmadı yapacak bir şey yokYani maddi durum tabi ki hep sorun ama masaüstü bilgisayar kullanıyorsan, sistemin de izin verirse dx12 destekli güncel ve ortalama bir ekran kartıyla durumu çözebilirsin belki. 500-600 liraya bile en kötü 2GB'lık ekran kartları bulunabiliyor. Sen bilirsin tabi yinede. Hayırlısı olsun inşaallah.
O zaman yeni nesil bir ekran kartı da işe yaramaz. Neyse, ets kendini steam üzerinden otomatik olarak güncelleyecektir. Sen güncellemeler kısmından elle 1.35 güncellemesini seçersen onu yükler, onda kalır diye düşünüyorum. O zaman o şekilde oynamaya devam etmek mümkün olabilir.pc nin özelikleri çöp abi tek bir parçayla kurtarılacak gibi değil 32bit diyim gerisini sen düşün en azından 8 yıldır ayakta onada şükür aklıma 1.35 de oyuna devam etsek yinede dx11 sıkıntı çıkarır mı acaba diye bir soru geldi neyse bir kılıf uydurmaya çalışacağım olmadı yapacak bir şey yok
benim pc arkadaşlardaki kendisinde daha iyi pclerin açamadığı bir kaç oyunu açmıştı belki bir sürpriz yapar banaO zaman yeni nesil bir ekran kartı da işe yaramaz. Neyse, ets kendini steam üzerinden otomatik olarak güncelleyecektir. Sen güncellemeler kısmından elle 1.35 güncellemesini seçersen onu yükler, onda kalır diye düşünüyorum. O zaman o şekilde oynamaya devam etmek mümkün olabilir.
Hadi inşaallahbenim pc arkadaşlardaki kendisinde daha iyi pclerin açamadığı bir kaç oyunu açmıştı belki bir sürpriz yapar bana
Türkiye'nin ufak bir kısmının içinde bulunduğu Road To The Black Sea harita dlc'si de Kasım-Aralık gibi çıkacak hocam.Tr haritası da gelirse oyuna tekrardan keyif gelecek
aynen onu kast etmiştim. Yıl sonu olduğunu okumuştum, onunla birlikte keyifli olur. İstanbul Avrupa yakasından yola çıkıp Avrupa'ya yük taşımak epey keyifli olacak bence.Türkiye'nin ufak bir kısmının içinde bulunduğu Road To The Black Sea harita dlc'si de Kasım-Aralık gibi çıkacak hocam.