ETS 2 konvoy

Daha önceden başka araçla yaptığım gibi bugün yine bir ağır yük-güçsüz araç denemesi yapayım dedim, 60t yük ve en güçsüz versiyon 380hp 6vites 4*2 Ranault T

20191026005442_1.jpg

20191026005715_1.jpg

burayı 5-6 kmh arası çıkınca beklenti iyice sıfırlandı

Tepkiler: Akın, Cenk ve bt
Daha önceden başka araçla yaptığım gibi bugün yine bir ağır yük-güçsüz araç denemesi yapayım dedim, 60t yük ve en güçsüz versiyon 380hp 6vites 4*2 Ranault T

Ekli dosyayı görüntüle 21566

Ekli dosyayı görüntüle 21567

burayı 5-6 kmh arası çıkınca beklenti iyice sıfırlandı
Ağır yükte 4x2 şasi bazı güzergahlarda yolda kalıyor. İskandinavya'nın kuzey bölgesinde, Bergen dolaylarında 1-2 tane yokuş var ve orayı bu kombinasyonla çıkamıyor. Bir kaç defa yolda kalmıştım bu şekilde. Hele promods'un bazı yolları var 460 hp bile 20 ton yükte 5-6 kmh hızla ancak çıkabiliyor.

Ağır yükte 4x2 şasi bazı güzergahlarda yolda kalıyor. İskandinavya'nın kuzey bölgesinde, Bergen dolaylarında 1-2 tane yokuş var ve orayı bu kombinasyonla çıkamıyor. Bir kaç defa yolda kalmıştım bu şekilde. Hele promods'un bazı yolları var 460 hp bile 20 ton yükte 5-6 kmh hızla ancak çıkabiliyor.
dediğiniz gibi çok dik ve uzun yokuşlar olmadığı sürece beklediğimden iyi sayılır ancak yokuşta durmazsak :D. şu gittiğim güzergahta yokuş pek yok diye denemek için durdum bir yokuşta :D ama ı-ı gitmiyor, bin bir emekle geri gidip oradankaptırıp çıktım zar zor . bergen tarafları en sevdiğim bölgelerden orada güçlü versiyonla deneyeceğim bakalım. :D

dediğiniz gibi çok dik ve uzun yokuşlar olmadığı sürece beklediğimden iyi sayılır ancak yokuşta durmazsak :D. şu gittiğim güzergahta yokuş pek yok diye denemek için durdum bir yokuşta :D ama ı-ı gitmiyor, bin bir emekle geri gidip oradankaptırıp çıktım zar zor . bergen tarafları en sevdiğim bölgelerden orada güçlü versiyonla deneyeceğim bakalım. :D
Sen zaten güçsüz motor + ağır tonaj + 4x2 üçlemesiyle olabilecek en zevkli halini kullanmışsın. Gerisi kesmez ama dene bakalım :D

• Haha
Tepkiler: Diaspolis
Herhangi bir kar modu olmadan şu oyunda kar da gördüm ya artık rahatım.. Bu oyuna kesinlikle mevsim döngüsü ve kar yağışı gelmeli. Promods multiplayer'da millet bu dar yola sadece kupayla çıkıyormuş meğer. Ben cahil cahil dorseyle çıkınca ortalık biraz karıştı ama neyse :D

ets2_20191026_040748_00.png

ets2_20191026_040756_00.png

ets2_20191026_041013_00.png

arkadaşlar amd atı radeon hd 6350 kartı directX kaç oluyor bilgisi olan var mı ? internetten baktımda bulamadım

o zaman 10 fps ile ets2 bana hayırlı olsun
Bir kaç kaynağa kendin de bakarsın ama bilgiler bu yönde gibi gözüküyor. Bilgisayarında arama yahut komut yöneticisi kısmına dxdiag yazıp makinede yüklü olan directx sürümüne bakabilirsin. Directx sürümü 9 ise onu google'dan araştırıp yükseltebilirsin. Windows 10 kullanıyorsan da yükseltmene gerek yok. Win10 kendisi otomatik yapıyor o işi. Bunu halledebilirsen eğer steam'den 1.36 beta sürümünü yükleyip oyunu açmayı deneyebilirsin. Keza tam sürüm geldiğinde de tekrar deneyebilirsin.

Son düzenleme:
Bir kaç kaynağa kendin de bakarsın ama bilgiler bu yönde gibi gözüküyor. Bilgisayarında arama yahut komut yöneticisi kısmına dxdiag yazıp makinede yüklü olan directx sürümüne bakabilirsin. Directx sürümü 9 ise onu google'dan araştırıp yükseltebilirsin. Windows 10 kullanıyorsan da yükseltmene gerek yok. Win10 kendisi otomatik yapıyor o işi. Bunu halledebilirsen eğer steam'den 1.36 beta sürümünü yükleyip oyunu açmayı deneyebilirsin. Keza tam sürüm geldiğinde de tekrar deneyebilirsin.
he işte bende birşey yazıp özelliklere bakıyoruz diyordum dxdiag mış şimdi baktım directx11 miş ulan pc yine kurtardın paçayı

he işte bende birşey yazıp özelliklere bakıyoruz diyordum dxdiag mış şimdi baktım directx11 miş ulan pc yine kurtardın paçayı
Haydi hayırlı uğurlu olsun. O zaman steam'den beta programına katıl deyip oyunu 1.36 beta sürümüne yükselt. Sonra giriş yapmayı dene bakalım ne olacak.

He bu arada directx 11 ile birlikte 1.36 sürümü açıldığında fps düşüşün muhtemelen olmayacaktır, hatta fps değerin yükselebilir. Çünkü 1.36 ile gelen directx 11 oyunu çok daha stabil çalıştırıyor.

Son düzenleme:
Arkadaştan aldım dediğine göre sende masaüstü mü var ? Eğer öyleyse uygun yollu bir ekran kartı alıp durumu çözebilirsin.
Aslında r7 240 alıp idare edebilirim ama pc de ram ve işlemci de artık çok yetersiz geldiğinden pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Ets 2 yi 1.35 de oynayabiliyorum gittiği yere kadar kullanıcam artık. en temizi sistem toplamak aslında ama onlarda iyi uçtu.

Aslında r7 240 alıp idare edebilirim ama pc de ram ve işlemci de artık çok yetersiz geldiğinden pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Ets 2 yi 1.35 de oynayabiliyorum gittiği yere kadar kullanıcam artık. en temizi sistem toplamak aslında ama onlarda iyi uçtu.
Zaten üst seviye bir şeyi sistemin kaldıramayabilir ama giriş seviyesinin bir üstü orta alt segmentten bir ekran kartını kaldırabilir. Neticede yeni makine toplayacak bütçe yok. Eldekiyle de idare etmek zor. O zaman tek seçenek makineye uygun bir güncel ekran kartı alıp durumu kotarmak.

Ben betayı yükledim denedim dün dx11le beraber benim bilgisayarda daha iyi sonuç verdi. 👌🏻
Benimkinde de daha iyi sonuç verdi ama bir müddettir forumlarda bakıyorum betaya geçenlerin bazıları sorun yaşıyor. Kimisi kasıyor diyor, kimisi dx11 desteklemesine rağmen oyunu açmıyor diyor, kimisi bir yerden sonra atıyor diyor v.s bir çok şey diyen çıkıyor. Oyun 1.36'ya tamamen geçince ekran kartı sürücü güncellemelerini, hatta yapılmadıysa bios güncellemesi dahil hepsini yapıp tekrar denemek lazım.