@Cenk abi fikrin var mı neden olabilir?arkadaşlar promods u kurdum mod klasöründe sadece def dosyası vardı onu aktif ettim oyundan attı sebebi ne olabilir?
Belgelerde ki mod klasorunde 6 ya da 7 tane dosya olmali def ile beraber. Bunlari 7zip ile cikarman gerekiyor rar ile degil. Indirdigin haritalarin hepsini mause ile komple seciyorsun sonra uzerine sag tiklayip 7zip ile cikariyorsun. Rar dosyalari gibi harita partlarini tek tek cikarmayacaksin.arkadaşlar promods u kurdum mod klasöründe sadece def dosyası vardı onu aktif ettim oyundan attı sebebi ne olabilir?
Abi benim dosyalar scd uzantılı indiBelgelerde ki mod klasorunde 6 ya da 7 tane dosya olmali def ile beraber. Bunlari 7zip ile cikarman gerekiyor rar ile degil. Indirdigin haritalarin hepsini mause ile komple seciyorsun sonra uzerine sag tiklayip 7zip ile cikariyorsun. Rar dosyalari gibi harita partlarini tek tek cikarmayacaksin.
Anlamadim ki direkt scs uzantili indi sen de onlari cikarma yapmadan mod klasorunun icine mi attin indigi gibiAbi benim dosyalar scd uzantılı indi
Aynen rar olarak inmedi direk scs uzantılı indiAnlamadim ki direkt scs uzantili indi sen de onlari cikarma yapmadan mod klasorunun icine mi attin indigi gibi
Nasil indirilip yuklenecegi promods sitesinde yaziyor. Youtube'da da var kisa anlatimli. Ilk mesajimda dedim ya onlar rar uzantili dosyalar degil. 7zip programini indirip kuracaksin. Ilk inen def dosyasi haricinde diger indirdigin sıkıstırılmıs dosyalarin hepsini mause ile secip sag tiklayip pcye yukledigin 7zip secenegi uzerinden tipki rarda oldugu gibi cikaracaksin. Inen dosyalar scs uzantili cikarmaya gerek yok direkt atayim diye bir sey yok. Promodsun sitesinden yahut youtubedan nasil indirilecegine bir bak.Aynen rar olarak inmedi direk scs uzantılı indi
Aynen rar olarak inmedi direk scs uzantılı indi
İzlediğim başka videoda rar daki scs uzantili klasörleri çıkarıp direk mod klasörüne atın demişti de bende direk scs inince öyle attım tamam 7zip indirip hallederimBurada anlatiyor dosyalari indirdikten sonra ne yapacagini. Indirdigin 7 tane harita dosyasinin hepsini ayni anda secip uzerine sag tiklayip 7zip ile cikaracaksin. Ondan cikan dosyalar ile def dosyasini mod klasorune atacaksin. Defi cikarmaya gerek yok o zaten direkt mod klasorune atmaya hazir halde inmis oluyor.
Sen dosyayi direkt scs uzantili gordugun icin kafan karismis normal. Benim de karismisti ama onlar da sıkıstırılmıs dosyaymis, 7ziple cikarmak gerekiyormus. Oyle yaparsan halledersin zaten.İzlediğim başka videoda rar daki scs uzantili klasörleri çıkarıp direk mod klasörüne atın demişti de bende direk scs inince öyle attım tamam 7zip indirip hallederim
O kadar derinlemesine bilemiyorum. Neticede ben kurdum direkt oynadim. Daha detayli bilgi icin simulasyonturk'un forumunda promods basligina sorarsan daha faydali olur. Ben de bilmediklerimi oraya sormustum.promods sorularıyla çok sıktım farkındayım ama bir soru daha soracağım normal haritadan promods şehrine geçtiğimde oyundan atıyor sebebi ne olabilir?
Şşş üzümü ye bağını sormaAmerican Truck hazır oynaması ücretsizken indireyim dedim. Steam kütüphaneme bir baktım yeni oyunlar eklenmiş. Call of duty world at war benim istek listemdeydi. Hala 24 lira fiyatı gözüküyor. Satın almadım ben bunu. Oyun ücretsiz değil ama nasıl benim kütüphaneme eklenmiş ben hiç bir şey anlamadım. 2 farklı oyun daha eklenmiş ( Black Squad ve Transmissions : Element 120 ) onlar ücretsiz. Anlayan varsa beri gelsin.
Ekli dosyayı görüntüle 21890
Bu steam'de hediye gönder gibi bir şey var. Benim daha önce hiç işim olmadı. Nasıl yapılır bilmem. Steam'de arkadaş listemde kimse de ekli değil. Acep birisi yanlışlıkla hediye mi gönderdi diyeceğim ama bu konuda bilgim olmadığı için mantıklı yorum da yapamıyorum. Hayır öyleyse eğer iade falan edeyim yani milletin hakkına girmeyelim durduk yere. Diğer eklenen 2 oyun zaten ücretsiz onların eklenmesinde bir problem yok.Şşş üzümü ye bağını sorma
Hediyelerde sana sorar kabul edip etmediğini. Onlar arada geliyor gidiyor öyle geçici olarak, kütüphane kısmında muhtemelen yanında süresi yazarBu steam'de hediye gönder gibi bir şey var. Benim daha önce hiç işim olmadı. Nasıl yapılır bilmem. Steam'de arkadaş listemde kimse de ekli değil. Acep birisi yanlışlıkla hediye mi gönderdi diyeceğim ama bu konuda bilgim olmadığı için mantıklı yorum da yapamıyorum. Hayır öyleyse eğer iade falan edeyim yani milletin hakkına girmeyelim durduk yere. Diğer eklenen 2 oyun zaten ücretsiz onların eklenmesinde bir problem yok.
Şimdi başka bir forumda da sordum bu durumu. Birisi dedi ki spintires oyunu aylardır steam'de kütüphanemde görünüyordu almadığım halde. Ama oyunu da oynayamıyordum eksik dosya diyordu. Steam destek ile iletişime geçtim bana ' oyunun parasını vermemişsiniz sıkıntı olmuş ' deyip kaldırdılar kütüphanemden dedi. Muhtemelen bende de öyle bir sorun oldu. Destek ile iletişime geçeyim de alsınlar benden oyunu bari.Hediyelerde sana sorar kabul edip etmediğini. Onlar arada geliyor gidiyor öyle geçici olarak, kütüphane kısmında muhtemelen yanında süresi yazar
Mevzuyu anladım beyler. Belki daha sonra başkasının başına gelirse diye örnek olsun.American Truck hazır oynaması ücretsizken indireyim dedim. Steam kütüphaneme bir baktım yeni oyunlar eklenmiş. Call of duty world at war benim istek listemdeydi. Hala 24 lira fiyatı gözüküyor. Satın almadım ben bunu. Oyun ücretsiz değil ama nasıl benim kütüphaneme eklenmiş ben hiç bir şey anlamadım. 2 farklı oyun daha eklenmiş ( Black Squad ve Transmissions : Element 120 ) onlar ücretsiz. Anlayan varsa beri gelsin.
Ekli dosyayı görüntüle 21890