Başka türlü gitmiyor zaten sade kelle oldu mu, bi fren yapıyorsun sağı solu ayrı oynuyorYok ya direk çekiciyle kontra vere vere giddiyorum
Son düzenleme:
Başka türlü gitmiyor zaten sade kelle oldu mu, bi fren yapıyorsun sağı solu ayrı oynuyorYok ya direk çekiciyle kontra vere vere giddiyorum
İzlanda, Norveç ve İngiltere’nin devamı, İrlanda, Faroe Adaları, Kıbrıs, Yunanistan, Romanya, Hırvatistan, Sırbistan İspanya’nın bir kısmı v.s bir çok ülke var. Oyun diliyle anlatırsam Going East haritasının güneyinde Türkiye'ye kadar olan bölüm, İskandinavya haritasında Bergen'in üst kısımları, Baltık haritası dlc'sinin kuzey kısımları, İngiltere'nin genişletilmiş hali ve İzlanda, İrlanda kısımlarının eklenmiş hali, Fransa'nın batıya doğru genişlemiş hali ve oyunun ana haritasında bulunan bölgelerde eklenmiş yeni şehirler ve yollar mevcut.Bu promods nedir çok öneriyorlar yav internete baktım ama ekstra yollar filan mı ekliyor multiplayer da bunu kurmayanlar olunca nasıl bir farklılık yaşanıyor
Mükemmel fiyat.. Sahip olmayanların kaçırmaması gerek.Oyun ve paketler indirime girmiş. Örneğin harita paketi 48₺
Steam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com
Verilir.baltic sea haritasına 20 lira verilir mi
konu dışı
bir çok oyunda indirim yok simülasyon/hikaye(mafia gibi) savaş oyunu(cod gibi hikayeli) önerileriniz var mı?
promods un sitesine bir türlü kayıt olamadım çıldıracağım şifreleri bir türlü kabul etmiyor yazan şey bu=Şifre 6 karakter ve 100 karakter arası uzunlukta olmalı, karışık durumda harfler ve sayılar içermelidir.
@Cenk abi örnek şifre söyler misin nerede hata yapıyorum ben
Şifrenin baş harfini büyük yap yeter.promods un sitesine bir türlü kayıt olamadım çıldıracağım şifreleri bir türlü kabul etmiyor yazan şey bu=Şifre 6 karakter ve 100 karakter arası uzunlukta olmalı, karışık durumda harfler ve sayılar içermelidir.
Hangisi varsa onu işaretleyeceksin. Rusmap modu kullanıyorsan işaretle, Special Trans. Dlc varsa ve promods'ta bunu oynamak istiyorsan işaretle. Bunların hiç biri yoksa boş bırak.arkadaşlar bu işaretlediğim yerdekileri onaylamamız gerekiyor mu bir videoda gerek yok denildi diğer videodaki varsa işaretleyin denildi (multiplayer kullanmayacağım ve rusmap ne oluyor?)
Ekli dosyayı görüntüle 21614
Ben google hesabım üzerinden direkt kayıt olduğum için şifre falan belirlemedim diye hatırlıyorum. Sanırım sende halletmişsin zaten şifre konusunu.promods un sitesine bir türlü kayıt olamadım çıldıracağım şifreleri bir türlü kabul etmiyor yazan şey bu=Şifre 6 karakter ve 100 karakter arası uzunlukta olmalı, karışık durumda harfler ve sayılar içermelidir.
hallettimBen google hesabım üzerinden direkt kayıt olduğum için şifre falan belirlemedim diye hatırlıyorum. Sanırım sende halletmişsin zaten şifre konusunu.