olabilir hocam bekleyelim bakalımBetadan kaynaklı da olabilir. Tam sürüme geçince oyun tekrar bir dene.
olabilir hocam bekleyelim bakalımBetadan kaynaklı da olabilir. Tam sürüme geçince oyun tekrar bir dene.
peki bu mesajı 1.35 e tekrar güncelledikten sonra görmem..@muhammed37 Bu arada 1.36 ile beraber oyunun bazı grafik ayarları çeşitlendirildi. Mesela grafik ayarları bölümünde eskiden sadece açık kapalı şeklinde seçilebilen bazı ayarlar düşük, orta, yüksek şeklinde seçilebilir hale getirildi. Kasma, donma gibi şeyleri bu ayarları kendince deneyerek halletme imkanın da olabilir. Grafik ayarlarına detaylıca bakarsan iyi olur.
Problem değil. Oyun tamamen 1.36'ya geçsin ondan sonra yaparsın bunları acelesi yok. Zaten eli kulağında yakında tam sürüme geçer.peki bu mesajı 1.35 e tekrar güncelledikten sonra görmem..
yarın dlc lerde iyi indirim olursa eksik haritalarıda alıp promods u indireyim nolur nolmaz en azından 1.35 promods devam ederizProblem değil. Oyun tamamen 1.36'ya geçsin ondan sonra yaparsın bunları acelesi yok. Zaten eli kulağında yakında tam sürüme geçer.
Olabilir. Zaten her ne olursa olsun bu oyunu seven ve düzenli oynamaya çalışanların ilk yapması gereken tüm harita dlc'lerini almak. Hatta promods'u kesinlikle kurmak. Ben şimdiye kadar promods'u kurmakta geç kaldığım için çok pişmanım. Normal harita artık zevk vermiyor promods'un kalitesini gördükten sonra.yarın dlc lerde iyi indirim olursa eksik haritalarıda alıp promods u indireyim nolur nolmaz en azından 1.35 promods devam ederiz
harita modları çok kaliteli oluyor özellikle south region map efsane bunları oynadıktan sonra normal haritadan insan zevk alamıyorOlabilir. Zaten her ne olursa olsun bu oyunu seven ve düzenli oynamaya çalışanların ilk yapması gereken tüm harita dlc'lerini almak. Hatta promods'u kesinlikle kurmak. Ben şimdiye kadar promods'u kurmakta geç kaldığım için çok pişmanım. Normal harita artık zevk vermiyor promods'un kalitesini gördükten sonra.
Haklısın. F max de gelince daha zevkli olacak. Hayırlısı bakalım.harita modları çok kaliteli oluyor özellikle south region map efsane bunları oynadıktan sonra normal haritadan insan zevk alamıyor
f max ve tesla semi oyuna orjinal olarak gelse çok iyi olur tabi scs range t gibi 5-6 yıl sonra belki getirir...Haklısın. F max de gelince daha zevkli olacak. Hayırlısı bakalım.
Mod gerçeği kadar kaliteli. Hatta Man, eski renault ve Mercedes'ten daha kaliteli şuan emin olun. Oyuna gelmesi meselesi de lisanslama, çizim, oyuna aktarım v.s derken bir çekicinin gelmesi en az 1 yıldır. O yüzden bunlar uzun işler. Şimdilik modlarla devam.f max ve tesla semi oyuna orjinal olarak gelse çok iyi olur tabi scs range t gibi 5-6 yıl sonra belki getirir...
hocam ben mod araçlara pek ısınamıyorum ne zaman kullansam yapmacık geliyorMod gerçeği kadar kaliteli. Hatta Man, eski renault ve Mercedes'ten daha kaliteli şuan emin olun. Oyuna gelmesi meselesi de lisanslama, çizim, oyuna aktarım v.s derken bir çekicinin gelmesi en az 1 yıldır. O yüzden bunlar uzun işler. Şimdilik modlarla devam.
Zaten ets'de bu zamana kadar detayları çok iyi olan, cidden kaliteli bir araç modu pek çıkmadı diye biliyorum. Eğer psikolojik olarak böyle bakmıyorsan dediğim gibi salı günü f max çıkınca göreceksin ne kadar kaliteli olduğunu. Scs'nin kendi çekicilerinin hemen hemen çoğunda ölçeklendirme %100 iken kadranları okunmuyor. Rakamlar hep bulanık oluyor. F max de bu bile gayet iyi seviyede gözüküyor. Dediğim gibi çıksın kendin de değerlendirirsin.hocam ben mod araçlara pek ısınamıyorum ne zaman kullansam yapmacık geliyor
İzlanda haritası tek kelime ile harika olmuş. Karlı dağ yollarından ve şehir merkezinden bir foto bırakayım.
Gazlıyorum çünküSen niye full dorsesiz geziyorsun?
Dorse dengesini düşür virajlarda gazla dorse frenine aynı anda yüklenGazlıyorum çünkü
Yok ya direk çekiciyle kontra vere vere giddiyorumDorse dengesini düşür virajlarda gazla dorse frenine aynı anda yüklen
Kar modu yükle dediğimi dene efsaneler efsanesiiiiYok ya direk çekiciyle kontra vere vere giddiyorum
Gazlıyorsun da Max kaç kmh hız yapıyorsun krdşm yav onu ben komple dorseli yapıp geziyorum.Gazlıyorum çünkü