uzun süre 120-130 gidince 10-20 km düşük hız çok yavaş gibi geliyor, geçen istye giderken normalde 90 civarı giderim 100-120 takıldım ve tekrar 90 a düştüğümde çok yavaş gibi geldi tamamen alışkanlıkla alakalı, ters olarakta sürekli 80-90 gidersem birden 100-120 çıkınca motor çok yoruluyor arabaya etki eden kuvvetler artıyor diye düşünürken tuhaf şekilde hızlı geliyor banaabi 120 beni kesmiyor cidden geçen 3 günlüğüne fiesta kiralamıştım adamlar arabaya radar koymuş 120 ile sınırlandırmış cidden çok can sıkıcıydı. Bide günümüzdeki bir çok araba 120 rahatça buluyor o hıza sürekli dikkat etmekte kaza sebebi

hadi gişelere varmadan kenarda 5-10 dk bekleriz de acil bişey olduğunda ne olacak Hasta var acil gitmek gerek devlete aciliyet parasımı verecez şimdi . / Eski yol bizi bekler
 hadi gişelere varmadan kenarda 5-10 dk bekleriz de acil bişey olduğunda ne olacak Hasta var acil gitmek gerek devlete aciliyet parasımı verecez şimdi . / Eski yol bizi bekler 

Arkasına yapışıyorum, sol şerit fatihi olarak referans alıyorum onu kendime yavaşladığı zamanlarda da yavaşlıyorum ve bir bakıyorum ki radar
 Arkasına yapışıyorum, sol şerit fatihi olarak referans alıyorum onu kendime yavaşladığı zamanlarda da yavaşlıyorum ve bir bakıyorum ki radar