İyi kötü severdik Fahir Beyi, yazık yakında terörist ilan ederler.
Yılların gm epsilon platformu ile d sınıfı bir araba ile yerli araca başlamak baştan hataydı. O iş bana kalırsa yaşBu vergilerle yerli araca zemin hazırlanıyor
Bana da yaş gibi geliyo , yandaş olanlar bile göstermelik alırlar o aracıYılların gm epsilon platformu ile d sınıfı bir araba ile yerli araca başlamak baştan hataydı. O iş bana kalırsa yaş
Bide şöyle bir sorun var. Bir çok kişi yerli otomobil yapılırsa vergiden düşülecek diye düşünüyor. Bu bir kere imkansız. Çünkü yerli de olsa bir marka için avantaj sonuçta. Şimdi bunu diğer satan ülkeler öğrense sen bize vergi koyuyorsun ama kendi arabana koymuyorsun o zaman bizde senin arabalara özel vergi koyuyoruz o zaman dese yurtdışı satışları da biter.Bana da yaş gibi geliyo , yandaş olanlar bile göstermelik alırlar o aracı
Haklısın ama yerli araba elektrikli olacak diye biliyorum. Haliyle elektrikli araçlarda ÖTV en fazla %8 dolaylarinda geziyor ondan dolayı vergi avantajına sahip olacaklar.Bide şöyle bir sorun var. Bir çok kişi yerli otomobil yapılırsa vergiden düşülecek diye düşünüyor. Bu bir kere imkansız. Çünkü yerli de olsa bir marka için avantaj sonuçta. Şimdi bunu diğer satan ülkeler öğrense sen bize vergi koyuyorsun ama kendi arabana koymuyorsun o zaman bizde senin arabalara özel vergi koyuyoruz o zaman dese yurtdışı satışları da biter.
Şimdilik.. O işin de cılkını çıkaracaklar hele bir trend haline gelsin.Haklısın ama yerli araba elektrikli olacak diye biliyorum. Haliyle elektrikli araçlarda ÖTV en fazla %8 dolaylarinda geziyor ondan dolayı vergi avantajına sahip olacaklar.
Doğru söylüyorsun valla abi yakında maalesef onunda ayıkacaklarŞimdilik.. O işin de cılkını çıkaracaklar hele bir trend haline gelsin.
Hiç kaçarı yok hemde.. Diyorum ya devlet, tekelci zihniyetiyle yönetilen bir ticarethane gibi. Para eden, edebilecek olan her sektöre el atıp en yüksek vergi gelirini elde etmeye çalışıyorlar. Çünkü çark başka türlü dönmüyor. Şu vergiler olmasa kimse bir yere adım atamaz çünkü bozuk olan ekonominin son çaresi bu vergiler. Adamlar siyasetçi olmuş ama vergi ile devlet yönetiyorlar. Bunun için okul okumaya mı gerek var, Ekonomi Bakanı olmaya mı gerek var ?Doğru söylüyorsun valla abi yakında maalesef onunda ayıkacaklar.
Haklısın ama yerli araba elektrikli olacak diye biliyorum. Haliyle elektrikli araçlarda ÖTV en fazla %8 dolaylarinda geziyor ondan dolayı vergi avantajına sahip olacaklar.
Alırlarsa alsınlar abi zaten fiyatlar böyle devam ettiği müddetçe Fahir'in içinde bulunduğu otomobil magazinciliği de yalan olacak. Adam işini yapamayacak zaten. Otomobil magazinciliği tüketiciye yarardan çok şov amaçlı bir sektör haline gelecek.Aktroller Fahir'i hedef almazlarsa iyidir..