8 ekim pazartesi körfez'de trackturk'un etkinliği var.
Gökçe abiyi kafala, gelin.
Sezonun belki de son etkinliği olacak. Bu arabayı pistte tatmak gerekir diye düşünüyorum.
8 ekim pazartesi körfez'de trackturk'un etkinliği var.
Gökçe abiyi kafala, gelin.
Sezonun belki de son etkinliği olacak. Bu arabayı pistte tatmak gerekir diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun karakterli bir otomobil almışsınız güle güle bininiz.En çok merak ettiğim konu 220 ps ile ön tekerler nasıl başa çıkıyor, hem teknik olarak hem de deneyim olarak merak ettim.
Pazartesi çok ters olmuş ya Keşke cumartesi ve ya pazar olsaydı da izlemeye gelseydik
Beyleeeer, toplanın, demin arkadaşları alıp akşam gazlamasına çıktım(4 erkeğiz arabada), RS6 denk geldi, üfff ne tokat attı, videosunu Youtube a koyup link atarım, abimiz galericiydi galiba, ilandaki arabanın tıpatıp aynısıydı. Sohbet falan ettik kısa camları açıp. Akşam akşam çok iyi eğlence oldu.
Bundan tokat yemek onurdur zaten. Bazı araçlar vardır tokat yediğin için sevinirsin, hatta tebessümle yersin o tokadı. İşte Rs6 da onlardan biri
Bundan tokat yemek onurdur zaten. Bazı araçlar vardır tokat yediğin için sevinirsin, hatta tebessümle yersin o tokadı. İşte Rs6 da onlardan biri
Öyle valla. Ben benim arabayla 190'la gidiyordum, A6 Avant'tan tokat yedim, 5 serisi dizel xDrive sw ile de tokatlaştık. Bunlardan bile onur duymuştum. RS6'dan tokat yesem öbür yanağımı da dönerimBundan tokat yemek onurdur zaten. Bazı araçlar vardır tokat yediğin için sevinirsin, hatta tebessümle yersin o tokadı. İşte Rs6 da onlardan biri
Tebessüö etmedik, kudurduk kudurduk, baya eğlendim, videoyu atınca görürsün zaten
Vallahi Rs6'dan yediğim tokadı videoya çekme imkanım olsaydı, moralim bozuldukça terapi niyetine açar açar izlerdim. Bakalım video gelince en azından yemiş kadar oluruz o tokadıÖyle valla. Ben benim arabayla 190'la gidiyordum, A6 Avant'tan tokat yedim, 5 serisi dizel xDrive sw ile de tokatlaştık. Bunlardan bile onur duymuştum. RS6'dan tokat yesem öbür yanağımı da dönerim
Hayırlı olsun, farklı ve güzel tercih olmuşBeyleeeer, toplanın, demin arkadaşları alıp akşam gazlamasına çıktım(4 erkeğiz arabada), RS6 denk geldi, üfff ne tokat attı, videosunu Youtube a koyup link atarım, abimiz galericiydi galiba, ilandaki arabanın tıpatıp aynısıydı. Sohbet falan ettik kısa camları açıp. Akşam akşam çok iyi eğlence oldu.
Hayırlı olsun, farklı ve güzel tercih olmuş
RS6'yı kullanan abi hafif genç, hafif tombul, saçları dik dik bi abi miydi? Öyleyse tanıyor olabilirim
o değil de,
bu araba mutlaka cooler, egzoz, bobin, filtre ve yazılım kitini hak ediyor.
İzmirde bir abimiz, aynı özelliklere sahip 2.0 TSI 220hp TT quattro sahibi. bu söylediklerimi aracına uyguladı, 270hp civarı miss gibi biniyor aracına.
Valla şu jant hoşuma gitti, buna geçicez muhtemelen, bide boyatırız:https://www.sahibinden.com/ilan/yed...line-jant-takimi-bilal-yuksel-582267509/detayhadi hayırlı olsun rengi güzel bence kaplamaya gerek yok. Jantlar 19 ile maliyetli olacaktır lastik anlamında ama o güçle de ancak öyle baş eder gibi. kazasız belasız olsun
ÇOK TEMİZ METALİK BORDO AUDİ A3 DİZEL OTOMATİKİlan No: 601216388Valla şu jant hoşuma gitti, buna geçicez muhtemelen, bide boyatırız:https://www.sahibinden.com/ilan/yed...line-jant-takimi-bilal-yuksel-582267509/detay
340mm ön frenler, kaliper eşşek gibi, 18” olunca seçenekler sınırlıÇOK TEMİZ METALİK BORDO AUDİ A3 DİZEL OTOMATİKİlan No: 601216388
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-bordo-audi-a3-dizel-otomatik-601216388/detay
Şunun gibi çok kollu bir şey de güzel olur gibibi düşünün bence, zevk meselesi ben bunun gibi bir şey alırdım büyük ihtimal