Güzel araba, güle güle kullanılsın. Eski sahibi de çok sevinmiş gözüküyor elden çıkardığına.
Güzel araba, güle güle kullanılsın. Eski sahibi de çok sevinmiş gözüküyor elden çıkardığına.
Sen bayağı bayağı yoğurdu üfleyerek yer olmuşsun yaÇok acı çektik, bize helal gelir, millet polo gti da mesela 106-107 dereceyi göremiyorum der yağ sıcaklığı, araba elime geçtiği 5. Dk sında 120+ sıcaklıklar gördük, millet zorlamıyo arabasını abi, sorun yaşasa da yaşadım demiyor. Kimseye güvenmiyorum o yüzden.
normalde o jantları çok sevmesemde severim ama o ilandaki linea jantı gibi geldi banaÇOK TEMİZ METALİK BORDO AUDİ A3 DİZEL OTOMATİKİlan No: 601216388
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-bordo-audi-a3-dizel-otomatik-601216388/detay
Şunun gibi çok kollu bir şey de güzel olur gibibi düşünün bence, zevk meselesi ben bunun gibi bir şey alırdım büyük ihtimal
Ortalama kaç. Ben yarım saatte 50 lira yediğimi bilirim bu arabaya yine iyi dayanmışEveeet, 24 saatte 150 lira puf oldu şimdiden, 200 km yol yaptım, yaksın yiğimdim, hiç pişman değilim.
Ortalama kaç. Ben yarım saatte 50 lira yediğimi bilirim bu arabaya yine iyi dayanmış
benim arabada da biraz gazladığında 10.3lt oluyor ortalama. 2 litre motor için hala çok güzel ortalama yani.
benim arabada da biraz gazladığında 10.3lt oluyor ortalama. 2 litre motor için hala çok güzel ortalama yani.
Açıklama aynı akşam gazlama turuna çıktım, 25-30 rahatlıkla yaktı saolsunAbi ben 1.6 motor ile 21 görüyorum sen yine iyisin
O yakmamış içmiş sanki İnsignia 1.6 turbo da benzin ibresinin düşüşünü gözlerimle takip edebilmiştim ancak ortalamaya bakmadım, o seviyeyi yakalayabildin mi Özgür?Şimdi bu kmnin çoğu ekonomi modunda yapıldı bide, ş içi ana alterlerde trafiksiz 80 le gitme modu ağırlıklı, ekon modunu hiç sevmedim, boşa atıyo vitesi süreklic araba daha çok yakıyo, sinir oluyorum
Açıklama aynı akşam gazlama turuna çıktım, 25-30 rahatlıkla yaktı saolsun
O yakmamış içmiş sanki İnsignia 1.6 turbo da benzin ibresinin düşüşünü gözlerimle takip edebilmiştim ancak ortalamaya bakmadım, o seviyeyi yakalayabildin mi Özgür?
Ilk sahibi ali yüce, ben skoda da çalışırken görüyordum hep. Gule gule kullan 18 jantla ideal olacaktir.
Ilk sahibi ali yüce, ben skoda da çalışırken görüyordum hep. Gule gule kullan 18 jantla ideal olacaktir.
GSSK ne?ooo bizim GSSK üyesi Ali Yüce'nin arabası mı bu ? iyiymiş sarı'nın sebebi belli oldu