GSSK ne?
Galatasaray Spor Kulübü
GSSK ne?
ahdashdashd isterseniz 4 kişi buna binin fark etmez ( adam doğru söylemiş ) Şoför dahil kişi başı 100 hp düşüyor araçtaOctavia vs RS6 videosu, taze çıktı
Not: Küfürlü
ahdashdashd isterseniz 4 kişi buna binin fark etmez ( adam doğru söylemiş ) Şoför dahil kişi başı 100 hp düşüyor araçta
Bu araçtan böyle sabaha kadar tokat yesem, dinlene dinlene geçse koymaz yani. Bildiğin ışınlanıyor. 230 hp'lik araç bile bisiklet kaldı yanında
Gel de stage 1 Cupra'yla kapıştıralım Özgür, RS6 fazla gelmiş
Evet, taze gece gazlamamdam, çok düz rota değil ne yazık ki, ama olsun, video videodur:
makina tırlamıyor ya octavida rs teki dsg normalden yavaş çalışıyor gibi sanki,vites atışları bana biraz yavaş geldi tak tak diye atmıyor da daha uysal daha temkinli atıyor gibi,tam otomatik gibi kısaca.neden öyle merak ettim doğrusu (bu araç keşke 4x4 olsaymış demedim değil)
topa hızlı bi tekme atarsında fırlar gider ya aynı öyle gidiyo mübarekEvet, taze gece gazlamamdam, çok düz rota değil ne yazık ki, ama olsun, video videodur:
yanlız audi ne gidiyo be ışınlandı yeminleOctavia vs RS6 videosu, taze çıktı
-Abi 4 kişiyiz bi de. 4 tane ayı gibi adam.Octavia vs RS6 videosu, taze çıktı
Bunda yağ sıcaklığı sorunu yok sanırım ÖzgürEvet, taze gece gazlamamdam, çok düz rota değil ne yazık ki, ama olsun, video videodur:
makina tırlamıyor ya octavida rs teki dsg normalden yavaş çalışıyor gibi sanki,vites atışları bana biraz yavaş geldi tak tak diye atmıyor da daha uysal daha temkinli atıyor gibi,tam otomatik gibi kısaca.neden öyle merak ettim doğrusu (bu araç keşke 4x4 olsaymış demedim değil)
Valla biraz daha sıcak çalışıyor normal tsilara göre ama dün tepindim arabada, 112 dereceyi geçmedi, offf bugğn itibariyle ayrıldım arabadan, karalara bağladımBunda yağ sıcaklığı sorunu yok sanırım Özgür
Bu arabada yaş kavrama dsg kullanılmıştır. Kuru kavrama DQ200'ler kadar hızlı değildir ama çok daha sağlamdır. O kadarcık gecikmesi de olsun zaten, yüksek tork altında çalışıyor. Daha hızlı çalışırsa kaçınılmaz olarak ömrü kısalır. Asıl sebep bumakina tırlamıyor ya octavida rs teki dsg normalden yavaş çalışıyor gibi sanki,vites atışları bana biraz yavaş geldi tak tak diye atmıyor da daha uysal daha temkinli atıyor gibi,tam otomatik gibi kısaca.neden öyle merak ettim doğrusu (bu araç keşke 4x4 olsaymış demedim değil)