Fake Taxi: Skoda Octavia RS 2.0 TSI DSG

Eski yöneticidir kendisi, yıllarca voleybol şubesinin başında yer aldı. Amatör şubelere gram önem verilmeyen spor kulüplerinde Voleybol şubesinin başarılarının tek sahibidir. Skoda Türkiyenin fii tarihtir sahibi yüce otonun veliahtlarından @Ozgur Gunes

Valla, çok iyi bir adam galiba, bu işte çalışanı Şafak beyde, öve öve bitiremedi patronunu, arabayı buna satarken epey kıyak çekmiş.

Octavia vs RS6 videosu, taze çıktı

Not: Küfürlü

ahdashdashd isterseniz 4 kişi buna binin fark etmez ( adam doğru söylemiş ) :D Şoför dahil kişi başı 100 hp düşüyor araçta :D

Bu araçtan böyle sabaha kadar tokat yesem, dinlene dinlene geçse koymaz yani. Bildiğin ışınlanıyor. 230 hp'lik araç bile bisiklet kaldı yanında :D

Son düzenleme:
ahdashdashd isterseniz 4 kişi buna binin fark etmez ( adam doğru söylemiş ) :D Şoför dahil kişi başı 100 hp düşüyor araçta :D

Bu araçtan böyle sabaha kadar tokat yesem, dinlene dinlene geçse koymaz yani. Bildiğin ışınlanıyor. 230 hp'lik araç bile bisiklet kaldı yanında :D

Yav nası yavaş geldi araba anlatamam, demek millet böyle yüklüyo arabasını :D

Octa rs vs rs6 videosu iyiydi baya ama moral bozmaya gerek yok :)m3 bile olsa bu videoda şahin gibi kalmış,6,30 dan sonra izlenirse,uçak gibi hızlanıyor namussuz,rs6 cı yı bu makinayla yanyana görmek isterdim bakalım gençler benzin boşa yakmayın filan:)ifadesini merak ediyorum.

Son düzenleme:
Evet, taze gece gazlamamdam, çok düz rota değil ne yazık ki, ama olsun, video videodur:

makina tırlamıyor ya :D octavida rs teki dsg normalden yavaş çalışıyor gibi sanki,vites atışları bana biraz yavaş geldi tak tak diye atmıyor da daha uysal daha temkinli atıyor gibi,tam otomatik gibi kısaca.neden öyle merak ettim doğrusu :D (bu araç keşke 4x4 olsaymış demedim değil)

makina tırlamıyor ya :D octavida rs teki dsg normalden yavaş çalışıyor gibi sanki,vites atışları bana biraz yavaş geldi tak tak diye atmıyor da daha uysal daha temkinli atıyor gibi,tam otomatik gibi kısaca.neden öyle merak ettim doğrusu :D (bu araç keşke 4x4 olsaymış demedim değil)

Valla bugün bizim Erhan abi var yazılımcı, ona sürdürdük, bunlarda daha yavaş, 100ms dedi, dsg yazılımıyla 60 ms e düşürürüö dedi ama oynamayız.
Bunda yağ sıcaklığı sorunu yok sanırım Özgür :p
Valla biraz daha sıcak çalışıyor normal tsilara göre ama dün tepindim arabada, 112 dereceyi geçmedi, offf bugğn itibariyle ayrıldım arabadan, karalara bağladım :(

Bu arabada yaş kavrama dsg kullanılmıştır. Kuru kavrama DQ200'ler kadar hızlı değildir ama çok daha sağlamdır. O kadarcık gecikmesi de olsun zaten, yüksek tork altında çalışıyor. Daha hızlı çalışırsa kaçınılmaz olarak ömrü kısalır. Asıl sebep bu :)