İnşallah, biz de eşlik ederiz.
Hoşunuza gittiyse ne mutlu şöyle bir durum söz konusu aracı olabildiğince oynanmamış orijinal tutmaya gayret ediyorum. Şu an halihazırda bir insta hesabı var ilk sayfada linkini verdiğim ama proje adına-aracı güçlendirmek gibi- henüz bir şeylere girişmedim.Çünkü şu an gerçekten tabiri caizse ağız tadı ile biniyorum, bir şeyleri kurcalamak bir şeyleri bozmak istemiyorum.
Ha yok mu hayallerim tabiiki var, ileriye dönük eğer ki yapabilirsem 88-89 yıllarında AWD Sierra’dan önce kısa bir süre çıkmış olan Rwd Sapphire Sierra Cosworth replikası olsun isterdim, o araç orijinal olarak 207 bg, bu araçta orijinalde bulunan DOHC motor düşük bar basınç turbolama ve yazılımla 180 küsür beygirlerde çok rahat yürüyebileceğini söylüyorlar.Sağlıklı bir şekilde yürüyen Cossie replikası yapmak isterdim doğruya doğruya.
Ama şimdilik yarım yamalak M3 görünümlü 316i yapmak ne beni mutlu tatmin eder ne de sizi
. Orijinalden yürüyoruz bakalım bana yeterli geliyor.
Ama şu yukarıdaki güzele de bir bakın yahu
Bu talebi sıklıkla arkadaşlarım, yakın çevrem diyor.Otopark.com, Benzin.tv gibi kanallar henüz Sierra çekmediler.Talep olursa seve seve kabul ederim benden yana hiçbir sıkıntı yok, gerekirse çekim için gelirim de.
Fakat şöyle bir durum var, İstanbul’da Cenk isimli Ford parçacısı bir abimiz var, bu kişinin elinde 3 adet Sierra mevcuttu geçen günler.4x4 DOHC, 302cu V8 ve V6 olmak üzere, hepsi de güzel ve bakımlı örneklerdir muhtemelen.
Ayrıca otopark.com bir instagram mesajında Cenk beyin araçlarını çekeceğiz benzerinde bir mesaj da attı, dolayısıyla beklemedeyiz umarım kilitli diferansiyelli V6’sı çekilir
.
Bu tarz arabaların daha çok insan tarafından bilinmesi kanaatindeyim.