çok foto oldu biliyorum ama telefonda birikmişti sizinle de paylaşmak istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 33241
Ekli dosyayı görüntüle 33252
Klasik Pioneer teypli ve Pioneer kapaklı kapı hoparlörü ile güncel iç mekanımız, dikkatli olanlar için bir detay var bileni alnından öpeceğim
çok zor çok...
Ekli dosyayı görüntüle 33242
Hareler var ama mazur görünüz.
Ekli dosyayı görüntüle 33243
Ekli dosyayı görüntüle 33244
Hatırlarsanız kırmızı şeritleri de yenilemiştik akşam güneşindeki hali böyle, o değilde bazen böyle koyu mavi görünüyor bazen daha farklı
Ekli dosyayı görüntüle 33245
Yine bu yıl içinde boyası yenilenip yeni göbeklere kavuşan 1990’larda çıkmış CMS jantlarla bu sezon için kışlıkları kalkmadan son çekilmiş fotolar olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 33246
Ekli dosyayı görüntüle 33247
Yine geçtiğimiz yıl için yapılan sislerle böyle oluyoruz. Sis+uzunlarla da görünüm bu.
Ekli dosyayı görüntüle 33248
Mavi yakalının zevkli aracı diyorum ben siz ne derseniz deyin
Ekli dosyayı görüntüle 33249
Farklı açılardan aracın rengi çok değişiyor mesela yukarıdaki foto ve aşağıdakine bakınız.
Ekli dosyayı görüntüle 33250
İlerleyen süreçlerde-yazlıklara geçmem ile birlikte kafamda olanlar;
Güzel bir egzoz ucu almayı düşünüyorum şu an için çok uslu görüntümüz var ama emin değilim, uslu havayı da bozmak istemiyorum.
Sonraki etaplarda ise sırasıyla Cosworth spoiler, bagajı delmek istemiyorum ama içten içe de istiyorum spoileri ne yapayım
Ve en son da Cosworth ön tampon var akıllarda ama yine bu uygulamada da sağlam ön tamponu indirip, işlem gerektirecek merdiven altı bir tampona da gönlüm razı olmuyor
Kısacası zaman gösterecek.
Kozmetik harici ise bir kaç yer var, kısıtlamalar biterse kaportacıya oraları halletirme düşüncem var ve yine yasakların bitmesine bağlı olarak böyle ufak tefek şeyler yapmaya çalışacağım. Stopların kenarına fitil düşünüyorum mesela uyguna bulabilirsem orijinal vites topuzumuzum da nasibi var işlerden
.
Kısacası kendi bütçe çizmemi aşmadan ufak tefek yerlere müdahale ediyorum.
Başınızı da şişirdiğime göre iyi akşamlar diyorum herkese, fordcular hariç