Bence oldukça güzel ve yeterli olmuş. İlerleyen zamanlarda deneyimledikçe yakıt tüketimi gibi detayları da ekleyebilirsin.Yazıyı ekledim, biraz daha içeriğini doldurabilirim sanırım.
Bence oldukça güzel ve yeterli olmuş. İlerleyen zamanlarda deneyimledikçe yakıt tüketimi gibi detayları da ekleyebilirsin.Yazıyı ekledim, biraz daha içeriğini doldurabilirim sanırım.
Yapıcı yorumların için teşekkür ederim.Bence oldukça güzel ve yeterli olmuş. İlerleyen zamanlarda deneyimledikçe yakıt tüketimi gibi detayları da ekleyebilirsin.
Ben bi ara bi oturayım bu koltuklaratam ben diyecektim oturasım geldi o koltuklara
Uzun zamandır bu anı beklediğin yazdığın yazıdan belli oluyorhayırlı olsun kazasız belasız keyifle bin İnşallah
Ben bi ara bi oturayım bu koltuklara![]()
Her Ford sevdalısının olduğu gibi benim de hayranı olduğum, ileride projesini yapmak istediğim arabalardan biri Sierra. Mondeonun düşük süratlerde hayret ettiren ama hız arttıkça sönümleme kabiliyeti artan cins süspansiyonu demekki atalarından ona bir yadigarmışŞaka bir yana Allah uzun süreler gönül rahatlığıyla binmek nasip etsin. Genelde sierralar yorgun olur ama tracy çok diri duruyor.
İlerleyen zamanlarda daha büyük bir jant düşünürsen diye en yakıştığını düşündüğüm jant takımını da şöyle bırakayım
Ekli dosyayı görüntüle 21546
Ekli dosyayı görüntüle 21545
Maşallah yorulmamış, canı alınmamış nadir sierra'lardan. Benim de hep aklımı çelen, hem konfor hem sürüş keyfini bir arada sunabilecek, oldschool çok tatlı makina. Güzel günlerde kazasız belasız kullanın.
Teşekkür ederim, cümleten hepimiz için kazasız belasız günlere.Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanın![]()
Evet kesinlikle katılıyorum, konsol tasarımında neredeyse 82 den beri büyük bir değişiklik yapmamışlar, ufak tefek çıta ver yer değiştirmelerle geçiştirmişler yıllar ilerledikçe.Teşekkür ediyorum, cümleten ağız tadıyla binmek nasip olsun araçlarımıza.Benimde kısa süreli birlikteliğim olmuştu kendileriyle. Tek beğenmediğim yeri 92 yılına göre çok eski sayılabilecek konsol tasarımıydı. Komforlu güzel bir araçtı. Ağız tadıyla binmek nasip etsin Allah.
![]()
Sağolasın iyi yorumların için teşekkürler, @emert20 , yazıyı yine ara ara tecrübe kazandıkça yazacağım, üç kollu direksiyon tasarımı benim de çok hoşuma gidiyor.Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah. Yazın içinde eline sağlık. Üç kollu direksiyonuna bayıldığım araba![]()
Abi maşallah bu da jiletmis. Sen de ağzının tadını biliyon haBenimde kısa süreli birlikteliğim olmuştu kendileriyle. Tek beğenmediğim yeri 92 yılına göre çok eski sayılabilecek konsol tasarımıydı. Komforlu güzel bir araçtı. Ağız tadıyla binmek nasip etsin Allah.
![]()
Sağolasın, @Bedirhan , teşekkür ediyorum.Cümleten hepimiz için tekerin düz bassın dostum.@Mt.Akina Hocam hayırlı olsun, senden tam beklediğim bir araç olduKazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle![]()
Hayırlı olsun sonunda araba arayışın mutlu sonlandıKazasız belasız binersin inşallah.
Böyle görmene sevindim,tam bir petrolhead'den beklenen araç tercihi. keyifli sürüşler.
Rica ederim, aracı tanıdıkça daha da detaylandırmak için ekleme yapacağım.Çok güzel yazı teşekkürler.