Ailecek Kahvaltı çay çorba derken olabiliyor arada
afiyet olsun
Ailecek Kahvaltı çay çorba derken olabiliyor arada
Çok teşekkür ederimafiyet olsun
Öncelikle ramazan ayında artık aylardan beri araba bakmaktan bıkmış ve aç bir şekilde araba bakmaya gitmeyin bizim hıyarlığımız çok orda gereksiz acele ettik. Sanayide tanıdık ustanın yakınında dükkandaki bi ustadan güvenerek(neye güveniyosak) bi tur bile atmadan aldık. Tanıdık ustamızın olayda bağlantısı yok ikisi bir olup bizi öpmedi yani (kaportacıydı) Motor soğukken 1700 devire kadar şangır şungur ses yapıyordu onun sebebini bulana kadar göbeğimiz çatlamıştı devirdaim pompasından çıkmıştı galiba en sonunda. Gereksiz fazla yakıyodu sonra enjektörler değişti arka amortisör patlaktı onu değişmemiştik galiba. Araba bi sabah çalışmamış falan derken eniştem iyice soğudu onu sattık zar zor sonra sıfır golf 7 aldık yani suç tamamen bizde aptal gibi hiç bakmadan baktırmadan aldık. Arabanın tek artı yanı kaportasıydı boya bile yoktuSaolasın kardeş
Şimdi corsa c deyince dikkat kesildim. Neler çektirdi bi anlatsana. Anlat ki biz de ayık olalım o konulara
Owww geçmiş olsun, hor kullanılıp hiç vurulmamış araba...Öncelikle ramazan ayında artık aylardan beri araba bakmaktan bıkmış ve aç bir şekilde araba bakmaya gitmeyin bizim hıyarlığımız çok orda gereksiz acele ettik. Sanayide tanıdık ustanın yakınında dükkandaki bi ustadan güvenerek(neye güveniyosak) bi tur bile atmadan aldık. Tanıdık ustamızın olayda bağlantısı yok ikisi bir olup bizi öpmedi yani (kaportacıydı) Motor soğukken 1700 devire kadar şangır şungur ses yapıyordu onun sebebini bulana kadar göbeğimiz çatlamıştı devirdaim pompasından çıkmıştı galiba en sonunda. Gereksiz fazla yakıyodu sonra enjektörler değişti arka amortisör patlaktı onu değişmemiştik galiba. Araba bi sabah çalışmamış falan derken eniştem iyice soğudu onu sattık zar zor sonra sıfır golf 7 aldık yani suç tamamen bizde aptal gibi hiç bakmadan baktırmadan aldık. Arabanın tek artı yanı kaportasıydı boya bile yoktu
Harbiden ha. Fenerin kalecisi Fabiano karşı karşıya pozisyonda topa kapanırken çapraz bağlarıyla birlikte neredeyse bacağını bile kopardı. Paramparça etti yürüyenini. Zemin traktörle sürülmüş gibi.https://twitter.com/demarkesports/status/866230418147856384
bizim zeminlerde çim yok adamlar zeminle fantazi yapıyor
Bu arada eniştem arabanın eski sahiplerini buldu km'si de düşürülmüşOwww geçmiş olsun, hor kullanılıp hiç vurulmamış araba...
Benim arabada da boya yok. Yani pek boya kalmadı üstünde Geçen sene küçük bir kaza yaptım da bahaneyle sol çamurluğa azıcık boya sürdüler
Harbiden ha. Fenerin kalecisi Fabiano karşı karşıya pozisyonda topa kapanırken çapraz bağlarıyla birlikte neredeyse bacağını bile kopardı. Paramparça etti yürüyenini. Zemin traktörle sürülmüş gibi.
Bazı statlarda durum daha beter, saha ortasında tükürülen çekirdeklerden yabani erik ağacı çıksa şaşırmazsın.
Adamlar çimi şıkır şıkır İran halısı gibi işliyor.
Hayırdır ya deseydin, dağ başı mı ulan burası. Gelip arabamı yakacaksın elini kolunu sallayarak gideceksin demek. İnsanlardaki bu özgüvene hastayım...
Benim araba (Temsili)Bu arada eniştem arabanın eski sahiplerini buldu km'si de düşürülmüş
Ahahah senin arabayı biliyoruz abi "önemli olan iç güzellik" lafının vücut bulmuş hali
Benim araba (Temsili)
Ekli dosyayı görüntüle 7345
Korkma ama tedbirli de ol da bu nedir yahu, adamına rastgelsin de göreyim onu. Araba yakacakmış, sigara bile yakamaz takma.Sorma... Ben yeni baba olmuş bir adamım, bu tip tehditler beni duygusal yönden çok etkiliyor. Daha yeni yeni etkisi azaldı. Nerde i20 görsem plakasına bakar oldum. Bu adam mı diye gözüm sağda solda sıfatını arıyor. Yanımda eşim ve çoçuğum varken tehklikeli durumlarda kalmak istemiyorum. Haberlerde park yeri kavgasından bibirlerini vuran adamlar izliyorum. Canım çok sıkılıyor.
Öyle haberler var ama Fox tarafından resmi açıklama yok.Fatih portakalı kovmuşlar
abi süperb'imiz vardı zmaanında da babamla anca ona sığardık artık o bütce yok ya bizim corsa c nin iç genişliği artı tek kapı rahatlığından sonra araba beğenemiyorum
Fotodaki merso zaten mercedesi doğan diye kaktırmışlar millete
Fotograftaki mercedes mi ?Fotodaki merso zaten mercedesi doğan diye kaktırmışlar millete
Fiyatta aralarında 1 milyon oynuyomuş beFotodaki merso zaten mercedesi doğan diye kaktırmışlar millete