Neyse beyler, iyi geceler herkese. Allah hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin hepimize.
Son düzenleme:
Kendine baya bişeyler katmışsın abi gayet iyi. Zira bahsettiğin durumda karşında olacak kişi olmak istemezdim.Benim Boks diplamam yok Ama 14 Yaşımdan beri Boks,karate ve tekvando ile ilgilenmiştim
hocam mobilden sıfırın altındaki bir sıcaklıkta girdim. Ben düz yazarken bile zorlanıyorum, bu mesajınızın linkini kopyalayıp moderatör arkadaşın ilgili durum mesajına yorum olarak yapıştırabilir misiniz?
Helal ama abin olarak senden bir ricam var Buluşma olursa benim yakın korumam olKendine baya bişeyler katmışsın abi gayet iyi. Zira bahsettiğin durumda karşında olacak kişi olmak istemezdim.
Ben de Karate ile ilgileniyorum abi yaklaşık 10 yıldır. Annemin vefatından sonra kafa dağıtmak için başladım, bırakamadım sonra ilerlettim baya. 7 yıldır lisanslıyım Veteran liginde. Hedef milli takım.
Eyvallah abi. Başım gözüm üstüne, ne demek.Helal ama abin olarak senden bir ricam var Buluşma olursa benim yakın korumam ol
Adamsın başaklarına beton yetmezEyvallah abi. Başım gözüm üstüne, ne demek.
Ahaha abi alemsin yaAdamsın başaklarına beton yetmez
Estağfurullah abi sana da iyi geceler.Ben yatıyorum gençler yorgunum mazur görün bu yaşlı ihtiyarı Haydi herkese huzurlu,iyi geceler
Aldım ismini bir kenara, VIP istedesin abi.İçerisi Madison Square Garden haberimiz yok... Forumda fight club dönerse el altından beni de bilgilendirsenize.
E oda bir ihtimal tabi.beyler şevkinizi kırmak istemem ama kimse dayak yeme ihtimalinden bahsetmiyor el elden üstündür sonuçta
Başkasının yumruğunu yemeyen, kendininkini balyoz sanırmışbeyler şevkinizi kırmak istemem ama kimse dayak yeme ihtimalinden bahsetmiyor el elden üstündür sonuçta
kavga falan edilme ihtimali oluyor tabiki ama ortalama boylarda bir özel kuvvet subayın kavgasına denk gelmiştim. ondan beri tırsıyorum adam vurduğunu gömdü valla
uf uf uff. Ben de şu hayatta bi kick-box yapandan tırsarım. Eli ayağı durmaz ki hangi birine dikkat edeceksin..kavga falan edilme ihtimali oluyor tabiki ama ortalama boylarda bir özel kuvvet subayın kavgasına denk gelmiştim. ondan beri tırsıyorum adam vurduğunu gömdü valla
Nasıl oluyorsa askeri dövüş teknikleri bizimkilerden bir gömlek daha üstün oluyor. Bahsettiğim standart bir komando. Özel Kuvvetler'den bahsetmiyorum bile. İnsan hayret ediyor vallahi.kavga falan edilme ihtimali oluyor tabiki ama ortalama boylarda bir özel kuvvet subayın kavgasına denk gelmiştim. ondan beri tırsıyorum adam vurduğunu gömdü valla
İnsanların silahı oyuncak gibi kullanmalarına hastayım. Evde kimsenin bulamayacağı yere saklarım. Hayati birşey olmadıkça da çıkarmam. Hırsızlık, cana kast etme vs gibi durumları olmadıkça orda kalıruf uf uff. Ben de şu hayatta bi kick-box yapandan tırsarım. Eli ayağı durmaz ki hangi birine dikkat edeceksin..
Şansıma işte bir keresinde alacağımı istediğim patronum kick-box yapmış kalıplı da bi herifti. Ama o da diş geçirememişti, dayak atamadığına şaşırmıştım. Dövemeyince gidip pompalı tüfeğine sarılmaya çalıştı. Adam gibi adammış dedim Allahtan ona da engel oldum.
Senin silahın mı var len küçük iskenderİnsanların silahı oyuncak gibi kullanmalarına hastayım. Evde kimsenin bulamayacağı yere saklarım. Hayati birşey olmadıkça da çıkarmam. Hırsızlık, cana kast etme vs gibi durumları olmadıkça orda kalır
he kasjdas 1400 liraya almıştım hiç unutmam Deagle kuru sıkıdan bozmaSenin silahın mı var len küçük iskender
Valla hayatımın aile dışı tek dayağını tek yumrukla yemiştim ortaokulda. Balyozun ne olduğunu iyi öğrenmiştimBaşkasının yumruğunu yemeyen, kendininkini balyoz sanırmış