Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim Boks diplamam yok:) Ama 14 Yaşımdan beri Boks,karate ve tekvando ile ilgilenmiştim:)
Kendine baya bişeyler katmışsın abi gayet iyi. Zira bahsettiğin durumda karşında olacak kişi olmak istemezdim. :D
Ben de Karate ile ilgileniyorum abi yaklaşık 10 yıldır. Annemin vefatından sonra kafa dağıtmak için başladım, bırakamadım sonra ilerlettim baya. 7 yıldır lisanslıyım Veteran liginde. Hedef milli takım. :)

hocam mobilden sıfırın altındaki bir sıcaklıkta girdim. Ben düz yazarken bile zorlanıyorum, bu mesajınızın linkini kopyalayıp moderatör arkadaşın ilgili durum mesajına yorum olarak yapıştırabilir misiniz?

Pardon yanlış anlamışım, benim mesajımı profiline atmamı istemişsiniz. :D Saat ilerleyince oluyor böyle hatalar.
Mesajın linki nasıl alınıyor bilmiyorum, foruma gelince elbet görür.

Buldum, yandaki mesaj numarasına basınca çıkıyormuş. Atıyorum.
İyi geceler herkese.

Son düzenleme:
Kendine baya bişeyler katmışsın abi gayet iyi. Zira bahsettiğin durumda karşında olacak kişi olmak istemezdim. :D
Ben de Karate ile ilgileniyorum abi yaklaşık 10 yıldır. Annemin vefatından sonra kafa dağıtmak için başladım, bırakamadım sonra ilerlettim baya. 7 yıldır lisanslıyım Veteran liginde. Hedef milli takım. :)
Helal ama abin olarak senden bir ricam var:) Buluşma olursa benim yakın korumam ol :D

kavga falan edilme ihtimali oluyor tabiki ama ortalama boylarda bir özel kuvvet subayın kavgasına denk gelmiştim. ondan beri tırsıyorum :D adam vurduğunu gömdü valla
uf uf uff. Ben de şu hayatta bi kick-box yapandan tırsarım. Eli ayağı durmaz ki hangi birine dikkat edeceksin..
Şansıma işte bir keresinde alacağımı istediğim patronum kick-box yapmış kalıplı da bi herifti. Ama o da diş geçirememişti, dayak atamadığına şaşırmıştım. Dövemeyince gidip pompalı tüfeğine sarılmaya çalıştı. Adam gibi adammış dedim :D Allahtan ona da engel oldum. :)

kavga falan edilme ihtimali oluyor tabiki ama ortalama boylarda bir özel kuvvet subayın kavgasına denk gelmiştim. ondan beri tırsıyorum :D adam vurduğunu gömdü valla
Nasıl oluyorsa askeri dövüş teknikleri bizimkilerden bir gömlek daha üstün oluyor. Bahsettiğim standart bir komando. Özel Kuvvetler'den bahsetmiyorum bile. İnsan hayret ediyor vallahi. :D

uf uf uff. Ben de şu hayatta bi kick-box yapandan tırsarım. Eli ayağı durmaz ki hangi birine dikkat edeceksin..
Şansıma işte bir keresinde alacağımı istediğim patronum kick-box yapmış kalıplı da bi herifti. Ama o da diş geçirememişti, dayak atamadığına şaşırmıştım. Dövemeyince gidip pompalı tüfeğine sarılmaya çalıştı. Adam gibi adammış dedim :D Allahtan ona da engel oldum. :)
İnsanların silahı oyuncak gibi kullanmalarına hastayım. Evde kimsenin bulamayacağı yere saklarım. Hayati birşey olmadıkça da çıkarmam. Hırsızlık, cana kast etme vs gibi durumları olmadıkça orda kalır :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...