lol deyip geçeyim kibarca Gerçekte kaba saba bir şekilde sesli güldüm.Bu yazıyı okuduğunda aklına geçen gün özelden attığın teletabil'i caps aklına gelsin abi
lol deyip geçeyim kibarca Gerçekte kaba saba bir şekilde sesli güldüm.Bu yazıyı okuduğunda aklına geçen gün özelden attığın teletabil'i caps aklına gelsin abi
LMAO diyeydinlol deyip geçeyim kibarca Gerçekte kaba saba bir şekilde sesli güldüm.
Kurban olduğum şu güzelliğe bak
Ekli dosyayı görüntüle 4184
Ekli dosyayı görüntüle 4186
Ekli dosyayı görüntüle 4187
aman Allahım hayallerimin arabasıKurban olduğum şu güzelliğe bak
Ekli dosyayı görüntüle 4184
Ekli dosyayı görüntüle 4186
Ekli dosyayı görüntüle 4187
Geçmiş olsun hocam. Fazla mı uykusuz kalıyorsun bu aralar nedir... Eceli filan boşver de, ağrılar sürekli olursa dr.a git bir oluruna bak. Hayatını zindan etmesin.Gecen haftasonum cok berbat goecti, gunde 3 4 saat zor uyuyorum. Cogundada kabus goruyorum. Karabasanlar iniyor. Dun erkenden yattim , kabus ile uyandim gecenin 3 unde , sabaha kadar vesveseye daldim... Uyuyamadim.. Deliriyormuyum acaba. Ecelimmi yaklaşti bilmiyorum. Kesin olan şey kafamin şiddetle ağridiği..
Allah rahatlık versin, iyi geceler abi .Arkadaşlar herkese iyi geceler. Ben yatar, sabah erkenden nakitçi esnaf tüvtürk beni bekler.
Kabuslarinda LPG 6 lira oluyor dimi saka bi yana gecmis olsunGecen haftasonum cok berbat goecti, gunde 3 4 saat zor uyuyorum. Cogundada kabus goruyorum. Karabasanlar iniyor. Dun erkenden yattim , kabus ile uyandim gecenin 3 unde , sabaha kadar vesveseye daldim... Uyuyamadim.. Deliriyormuyum acaba. Ecelimmi yaklaşti bilmiyorum. Kesin olan şey kafamin şiddetle ağridiği..
Geçmiş olsun hocam. Fazla mı uykusuz kalıyorsun bu aralar nedir... Eceli filan boşver de, ağrılar sürekli olursa dr.a git bir oluruna bak. Hayatını zindan etmesin.
And'ı yerde ararken nerde bulduk
Şahin testine atarlanan Türkiye'nin en büyük ama en boş beleş forumunda