Oooo Bursalı mıyız ya ?Yarın sabah şirketçenek bursa-İstanbul yapçaz feribotla, sabah 7.30 gidiş akşam 17.30 dönüş.
Seferler iptal olur mu? Var mı ihtimal. Var deyin hacı.
Oooo Bursalı mıyız ya ?
Aynen bende ,pek otoparktan Bursalı Yok burada görünce valla heyecan yaptımYes. Siz?
Aynen bende ,pek otoparktan Bursalı Yok burada görünce valla heyecan yaptım
Uçakla gidin yunuseli havaalanından Haliç e hop diye iniverirsinizİşte bunlar hep memleket
Uçakla gidin yunuseli havaalanından Haliç e hop diye iniverirsiniz
Bizi gidi nalet olası pis fakirler. Daha çok çalışmalıyız zenginlere daha çok para daha çok prestij lazım.Ben iptal olsun diye kasıyorum sen bizi havadan mavadan gönderceksin
Yunuseli havaalanının tekrar açılması hayırlı olsun bu arada. Zenginlerimiz özel uçaklarıyla Bursa'ya gelip gidebilecek. Artık rahat bir uyku çekebiliriz. Çok şarttı çünkü. Zenginlerimiz abi. Önemli. Halk? Salla yaa ne halkı.
buyuk ıhtımalle olmaz denız cok dalgalı degıl.Yarın sabah şirketçenek bursa-İstanbul yapçaz feribotla, sabah 7.30 gidiş akşam 17.30 dönüş.
Seferler iptal olur mu? Var mı ihtimal. Var deyin hacı.
buyuk ıhtımalle olmaz denız cok dalgalı degıl.
su dh hareketı soguttu be hacı
özleyenler için. [emoji13][emoji13][emoji13]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hangı seferler ıptal yahu ben daha yenı gemıden ındım gayette yanastık tertemızBugün de dalgalı değil ama birçok sefer iptal? Yarın bi de kar da diyorlar Var bence bi iptal olma ihtimali azcık
hangı seferler ıptal yahu ben daha yenı gemıden ındım gayette yanastık tertemız
net sekılde ısguzarlıktan valla neyse yolcu tasıdıkları ıcın herhalde rısk almak ıstemedıler valla net sekılde belırtıyorum herhangı bır tehlıke yok bızım ro - ro gemısı bıle 10 dk da yanasıyorsa ido ohooAhan da
DH mesajını çok şeapmayın yauv. Eğlencelik denk geldim de koydum, adam da malum yerde yazmış zaten eğlencesine
net sekılde ısguzarlıktan valla neyse yolcu tasıdıkları ıcın herhalde rısk almak ıstemedıler valla net sekılde belırtıyorum herhangı bır tehlıke yok bızım ro - ro gemısı bıle 10 dk da yanasıyorsa ido ohoo
Nolmus kiDostlar neler oluyor yav ?