Nolmus ki
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
genel olarak noldu napıyonuz ne ediyonuz iyi misiniz hoş musunuz babında
Nolmus ki
Aynı beaaagenel olarak noldu napıyonuz ne ediyonuz iyi misiniz hoş musunuz babında
Aynı beaaa
And abi ile ilgili canlı yayında soylenen iddaa dogrumu ? [emoji23]
Hangi projeden 3 aylık parayı çıkardılar?
Bence makarasına yazmış ama merak ettim
Bence para olarak söylemiş ama youtube'dan o kadar kazanabileceklerini sanmıyorumiddaalar neymiş haberim yok
2nci el testleriyle 3 aylık test hazır mevzusu.
Bence para olarak söylemiş ama youtube'dan o kadar kazanabileceklerini sanmıyorum
Napalım be başkan sınava bi ay kaldı tutuştum sen naptıngenel olarak noldu napıyonuz ne ediyonuz iyi misiniz hoş musunuz babında
aha bomba gelıyor nolduDostlar neler oluyor yav ?
bazen alında su parayı test cekın artık dıyesım gelıyor...cıx para olarak değil , youtube'dan o kadar kazanç olsa keşke
hacı dayı napım senın otv haberını okudum aklımda delı dusunceler varkaptan nabion yav
hacı dayı napım senın otv haberını okudum aklımda delı dusunceler var
bahsedecegım hayal ama 85 e ınsın su mazda dırek yarın alcam netstutgarttaki dayıma güven
bahsedecegım hayal ama 85 e ınsın su mazda dırek yarın alcam net
O arabadan dolayı Honda'dan nefret etmeye başladım.Mis gibi araba ama tasarım abi yemin ederim aklıma geldikçe Honda'ya sallıyorum.Vtec Turbo,180 bg,arka bağımsız falan sonra tasarıma bakıyorum sinirlerim çoşuyo direk.valla honda civic hb çok hosuma gitti, 1.5turbo manuel olsa, keşşke benim olsa
O arabadan dolayı Honda'dan nefret etmeye başladım.Mis gibi araba ama tasarım abi yemin ederim aklıma geldikçe Honda'ya sallıyorum.Vtec Turbo,180 bg,arka bağımsız falan sonra tasarıma bakıyorum sinirlerim çoşuyo direk.
Kardeş gerçi ben Fiat Multipla'yı da seven adamım ama yeni Civic'in tasarımını beğendim ya.O arabadan dolayı Honda'dan nefret etmeye başladım.Mis gibi araba ama tasarım abi yemin ederim aklıma geldikçe Honda'ya sallıyorum.Vtec Turbo,180 bg,arka bağımsız falan sonra tasarıma bakıyorum sinirlerim çoşuyo direk.
Abi Megane'la yan yana koyduğumuz zaman Megane yani abisi gibi höst der oturtur Civic'İ yerine.Tabi renkler zevkler tartışılmaz orası ayrı.hacı avrupalı rakiplerine bi bak, alayı tekdüzeliğe doğru gidiyor. Hondanın sıradışı tasarımı sana abartılı geliyo olabilir ama farklılık arayan kullanıcılar için tatmin edici