Multipla'yı anneanneme gösterdim o bile bi baktı sonra gözlüğü takıp bu ne biçim araba dedi abi ya sen ciddi misinKardeş gerçi ben Fiat Multipla'yı da seven adamım ama yeni Civic'in tasarımını beğendim ya.
Multipla'yı anneanneme gösterdim o bile bi baktı sonra gözlüğü takıp bu ne biçim araba dedi abi ya sen ciddi misinKardeş gerçi ben Fiat Multipla'yı da seven adamım ama yeni Civic'in tasarımını beğendim ya.
Sayfa 110Multipla'yı anneanneme gösterdim o bile bi baktı sonra gözlüğü takıp bu ne biçim araba dedi abi ya sen ciddi misin
Abi Megane'la yan yana koyduğumuz zaman Megane yani abisi gibi höst der oturtur Civic'İ yerine.Tabi renkler zevkler tartışılmaz orası ayrı.
gözlerım kanıyor benım abı yaKurban olduğum şu güzelliğe bak
Ekli dosyayı görüntüle 4184
Ekli dosyayı görüntüle 4186
Ekli dosyayı görüntüle 4187
Yoksaa yoksaa kkkk@gtepro sana güzel bi haberim var
Karı mı buldun?? Pardon bağyaaan.@gtepro sana güzel bi haberim var
Abovvv açın gızlar arayı salıyom gobrayı varoooooooooooo .
Hangi projeden 3 aylık parayı çıkardılar?
Bence makarasına yazmış ama merak ettim
Banada ps3 alsanaValla kazandığımız paralardan bana düşen payla, kendime önce bir Macbook Pro, sonra bir iPhone ve bir dizi PS4 oyunu aldım.
Allah herkese kazandırsın inşallah.
Banada ps3 alsana
Gelecek projeye inşallah. PS4 Pro olur mu, 3 az kalır ?
Valla kazandığımız paralardan bana düşen payla, kendime önce bir Macbook Pro, sonra bir iPhone ve bir dizi PS4 oyunu aldım.
Allah herkese kazandırsın inşallah.
Hilti produksiyonu ne oldu.
Youtube listesinde bir sürü video var yayınlanmayan onları bile biliyoruz da neyseSiz nereden biliyorsunuz yav, bana bile söylemediler
Şaka bir yana görüntülerini bir ara ofiste gördüm, lakin devamı oldu mu bilgim yok abi.
Youtube listesinde bir sürü video var yayınlanmayan onları bile biliyoruz da neyse