Biz tükenmeden patlasın şu bombalar artık kurban olayım Neler gelcek neler diye diye yaşlandıkNe bombalar patlayacak bir bilseniz. CS'de, Battlefield'da böyle patlamamıştır bombalar
Biz tükenmeden patlasın şu bombalar artık kurban olayım Neler gelcek neler diye diye yaşlandıkNe bombalar patlayacak bir bilseniz. CS'de, Battlefield'da böyle patlamamıştır bombalar
Biz tükenmeden patlasın şu bombalar artık kurban olayım Neler gelcek neler diye diye yaşlandık
Onun oyunları pahallı yaGelecek projeye inşallah. PS4 Pro olur mu, 3 az kalır ?
Ne bombalar patlayacak bir bilseniz. CS'de, Battlefield'da böyle patlamamıştır bombalar
Ahahahah bende yaşlandım valla. Bak 2 yılı doldurduk burada çalışan olarak.
ps4 ile ps4pro arasında ne fark var onu bile bilmiyorum makyajlı ps mi oOnun oyunları pahallı ya
aramızda 10 yaş var nerdeyse ben çıldırdım şu twitini okuyunca, ilhan abi falan görmesin
ps4 ile ps4pro arasında ne fark var onu bile bilmiyorum makyajlı ps mi o
Bende 4 car bi eksikliği yok be abi napam 4K'yı. Evde destekleyen alet de var ama bence o kadar ekstra para vermeye hic gerek yok yani.Ahahahahahah, 4K oyun destekliyor. Başka bir nanayı yok
calıs artık nolur yoksa kendımı zırcırlerım gemıye ben forumu kacırıyorsam sende kacırcan ulenbu arada işe başlayınca ps almayı planlıyodum bu konuda da sizden destek alacağım belli oldu
Verelim abimize @gtepro dan temiz hatasızbu arada işe başlayınca ps almayı planlıyodum bu konuda da sizden destek alacağım belli oldu
Sana 1400 olur.bu arada işe başlayınca ps almayı planlıyodum bu konuda da sizden destek alacağım belli oldu
calıs artık nolur yoksa kendımı zırcırlerım gemıye ben forumu kacırıyorsam sende kacırcan ulen
Sana 1400 olur.
Benimki de 0.yemin ediyorm kafayı kırcam hartırlatma hiç, bu cuma da bitti yar yaaar bana dağlaar taşlar bile ağladııı diye metin ışık şarkısına giresim geldi.
0'ı 1400 liraydı geçen gördüm
Benimki de 0.
yemin ediyorm kafayı kırcam hartırlatma hiç, bu cuma da bitti yar yaaar bana dağlaar taşlar bile ağladııı diye metin ışık şarkısına giresim geldi.
0'ı 1400 liraydı geçen gördüm
bayaa iyiymişşşyabancıların reklamı bıle farkı dıyenlerı alayım http://9gag.com/tv/p/aoXpBD/mcdonald-s-imagine-ordering-a-maestro-burger?ref=tcl
Hilti'yi bize hacettepe'de izlettilerSiz nereden biliyorsunuz yav, bana bile söylemediler
Şaka bir yana görüntülerini bir ara ofiste gördüm, lakin devamı oldu mu bilgim yok abi.
The bomb has been planted diyosunNe bombalar patlayacak bir bilseniz. CS'de, Battlefield'da böyle patlamamıştır bombalar
aman dıyım hacımbayaa iyiymişşş
çünkü orda sanat var.Sanatçıya verilen bi değer var. burda da
Ooooo bilmez miyim ya deli olurum sana ben de güzel onu da tavsiye ederim.şarkıyı bilmeyenler için bırakayım efsane arabesk gençliğimin deprasyonlu zamanlarından asdfasdf
içinizden bi tek @anl_akl bilebilir sanırım bi de @maximaorhan