Bu mesaj And abiye aitse neden dh ye yaziyor anlamadım?
Üzülerek söylüyorum ne yazık ki ona aitmiş.
Belli ki yolunda gitmeyen şeyler var ama çoğu zaman böyle soru işaretleri kalıyo kafamızda sonra silinip gidiyo bu konuda da net bişey gelmez diye düşünüyorumOtopark'ın kendi forumu varken DonanımHaber forumuna And abi neden yazıyor? Burdaki çoğu üye kanala neden video yüklenmiyor diye düşünürken başka forum da bilgilendirme yapmak saçma geliyor bana. Bu forumun ne anlamı kalıyor o zaman?
Belli ki yolunda gitmeyen şeyler var ama çoğu zaman böyle soru işaretleri kalıyo kafamızda sonra silinip gidiyo bu konuda da net bişey gelmez diye düşünüyorum
And abiye gereksiz yükleniliyo çoğu zaman bu kadar işi bi arada düzenli tutmaya çalışan bi adam egoist veya zibidi olamaz otopark ı çekemeyen çok fazla insan var bazen böyle kinayeli veya hadlerini bildirir tarzda konuşmak iyi olur bence abi , saygılar .Dh de zibidi vs lafların altinda kalmayarak kinayeli bir mesaj atmış And. Anlayana
Şimdi bana laf düşmez benden daha büyükler daha uzun süreli takipçiler var ama Otopark ın bu kadar çekilemezliğin sebebi hem YouTube dan hem siteden hem etkinliklerden ( en başta senin clio cup olayı abi ) hem de takipçi kitlesinden dolayı çok yönlü olmayı başarmasıdır . Bu şekilde başarılı olamayan topluluklar , siteler , kanallar sallamaya , konuşmaya devam edeceklerdir biz bize yeteriz demorilize olmaya gerek yokBi bu dh bide eksiciler zaten fena, ölsek sevinirler.
Kardeşim klavyeleri var yeter onlaraUlan o DH'ci ibişler yiyosa kendileri yapsınlar Otopark.com gibi videolar. Onları tutan yok. Aralarından biri çıktı video yapıyor oda daha ne çektiğini bile bilmiyor.
Çıkarılacak sonuç : and 'a ulaşmak için eleştiri yapmak lazımOtopark'ın kendi forumu varken DonanımHaber forumuna And abi neden yazıyor? Burdaki çoğu üye kanala neden video yüklenmiyor diye düşünürken başka forum da bilgilendirme yapmak saçma geliyor bana. Bu forumun ne anlamı kalıyor o zaman?