Ulan nasıl olur ya , ben otoparkı and abi ile tanıdım .Ulan ben sırf o muhabbet için yeni kasa İbiza Cupra'nın yolunu gözlüyordum.
Doğru diyosun panpa eminim altında önemli sebepler vardır illaki. Bu adam boğaziçini bitirip okuduğu bölümün işini yapmadı kendini bu site için verdi borca girdi ama işte gönül bağı insan üzülüyor be. Sinan abi de eminim gayet güzel testler çeker onun da hep yanında oluruzBeyler görün işte hayatta neler oluyor. Bu kararı isteyerek vermediği kesin Allah onun için en hayırlısını nasip etsin bizim hissettiklerimiz bir takipçi olarak ne olabilir ki bütün emeğini bu işe veren çalışarak kendi cebinden ite kaka gemiyi yürütmeye çalışan birinin yanında?
Sinan abinin tabiki yanında olacağız ama onlar birbirlerini tamamlıyordu yaDoğru diyosun panpa eminim altında önemli sebepler vardır illaki. Bu adam boğaziçini bitirip okuduğu bölümün işini yapmadı kendini bu site için verdi borca girdi ama işte gönül bağı insan üzülüyor be. Sinan abi de eminim gayet güzel testler çeker onun da hep yanında oluruz
Niye sordun panpa?ben niye taklacı güvercinim
peki ya sen @mustafa.e neden profesörsün
peki ya sen, @kenblock neden elit apaçisin
peki ya sen, @bedirhan. neden panpasın ?
Bu saatten sonra kimin ne olduğunun ne önemi var be güzel kardeşimben niye taklacı güvercinim
Kaçıncı dubledesin reyis?ben niye taklacı güvercinim
And abi gitmesin ben mahalle kekosu olmaya raziyimben niye taklacı güvercinim
ayıkım anasını satim ağlıyorum. and abi gidiyo diyeKaçıncı dubledesin reyis?
bi ciğerimiz vardı artık oda yandı turbo olduBu saatten sonra kimin ne olduğunun ne önemi var be güzel kardeşim
Hasret rüzgarları çok erken değil de çok ani esti be. Yaşlı gözlerle kaldık beayıkım anasını satim ağlıyorum. and abi gidiyo diye
acceptedHERKES PROFİLİNİ AND ABİNİN FOTOGRAFİ YAPSİN RİCA EDİYORUM
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
düzelttim abi haklısın@Koraykaya hacı sakinnnnnn amann düzenle öteki taraftakini, cezadan falan değil aman ağız tadı mevzusu herkes söverse ipin ucu kaçar
düzelttim abi haklısın