Benim kardeş ilçem ya söke - milas kaderi aynı iki ilçe sizin oraların düğünler efsane rakı bira alkol gırla birde efsane içerler
Benim kardeş ilçem ya söke - milas kaderi aynı iki ilçe sizin oraların düğünler efsane rakı bira alkol gırla birde efsane içerler
400k lan bi Veloce. Yazık günah beeee...Ekli dosyayı görüntüle 4401
Alfa Romeo severlerin gözleri yaşlı
pnp sakin daha atmadan bildirimi geldi noluyo lan400k lan bi velice.
bi de ülkenin saçma vergi sistemi sağolsun... Bu konu kalsın yoksa içinden çıkamayız400k lan bi Veloce. Yazık günah beeee...
@Iskender sağolsun .pnp sakin daha atmadan bildirimi geldi noluyo lan
o kadar etkilemiş demek. Malesef hayal oldu belki fuarda açarlarsa falan yoksa imkanı yok binemeyiz.Aras Dincer demiş ki testte 2.0 olan versiyonu 180-190 bandında gelir
320 Den geldi otv mi bu kadar etkiledi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla ben fuara gitmeyi pek düşünmüyorum. 20 tane marka yok ve en başta Premium VAG ve Volvo yok...o kadar etkilemiş demek. Malesef hayal oldu belki fuarda açarlarsa falan yoksa imkanı yok binemeyiz.
Tüyaptakine geliyor değil mi (galiba birtek FCA geliyor [emoji23]o kadar etkilemiş demek. Malesef hayal oldu belki fuarda açarlarsa falan yoksa imkanı yok binemeyiz.
Sana uzak gitmene değmez ama bem genede gidecem [emoji39] en başta FCA var ama yarısına binemeyiz[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Valla ben fuara gitmeyi pek düşünmüyorum. 20 tane marka yok ve en başta Premium VAG ve Volvo yok...
Uzaklığı dert değil Fermas'da tanıdık olursa gelirim yoksa gelmem. O kadar yol geleceksem sağlam aletlere binmem gerek.Sana uzak gitmene değmez ama bem genede gidecem [emoji39] en başta FCA var ama yarısına binemeyiz[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
ASUS_Z00ED cihazımdan gönderildi
Son dakikada vaz geçmezlerse FCA ordaTüyaptakine geliyor değil mi (galiba birtek FCA geliyor [emoji23]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önceden izmittede olurdu araba fuarları , en son 2007 de oldu . Fordda tanıdık vardı focustan - Cargo Tira kadar hepsine binip tüm eşantiyonlari silip süpürmüştümSana uzak gitmene değmez ama bem genede gidecem [emoji39] en başta FCA var ama yarısına binemeyiz[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
İşte geldiğine değecek benim yakın metrobüsle 15 durak falan hemde tam önünde iniyom. Ben kesin binemem ama gidecem olsun [emoji2]Uzaklığı dert değil Fermas'da tanıdık olursa gelirim yoksa gelmem. O kadar yol geleceksem sağlam aletlere binmem gerek.
Bakacam valla aslında ilk VIP gününe bilet bulsam kesin gelirim.İşte geldiğine değecek benim yakın metrobüsle 15 durak falan hemde tam önünde iniyom. Ben kesin binemem ama gidecem olsun [emoji2]
Bakacam valla aslında ilk VIP gününe bilet bulsam kesin gelirim.
Valla VIP gününde her marka açık oluyor ondan dolayı istiyorum.vıp gününde kokteyl varsa kaçırma
Ooooo VIP he yakışırrrr[emoji2]Bakacam valla aslında ilk VIP gününe bilet bulsam kesin gelirim.
ben de öyle bi ateş yak etrafında iç this is sosyal aktiviteBenim kardeş ilçem ya söke - milas kaderi aynı iki ilçe sizin oraların düğünler efsane rakı bira alkol gırla birde efsane içerler