Bursalı mısın beeee
Denizli'liyiz kardeeşşşşş
Bursalı mısın beeee
Et et et et nusr-et [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Beyler 1 2 ay sonra çılgınlık yapıp Ralli arabası test edem mi??? .
Hakkı Ağaoğlu ve Nehir Yılmaz'ın aracı olabilir. Dayım bi kıyak geçerse yaparım valla.Et et et et nusr-et [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kimin aracı ? Azda olsa pilotları takip ediyorum
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ooo 207 s2000 güzel olurHakkı Ağaoğlu ve Nehir Yılmaz'ın aracı olabilir. Dayım bi kıyak geçerse yaparım valla.
Ohhhh yemek sonrası poyraz karayel öncesi gidiyim de bi izliyim
And reisden ilk sürüş videosu...
bu adam var ya ege bölgesinin en ünlü zurnacısı adam tam sosyete düğüncüsü hüsnü şenlendirici bile adamın ayağına geldi kardeşinin düğününe falan captivalarla falan gidiyorlar düğüne ama adam tam bir yetenek çalamadığı şey yok ne versen anında öttürüyor sağlam rakı içiritir. Selamlar mesut abi
Ne oluyor ne bitiyor herseyi kacirdim yaw bu kpss nin allah belasini versin
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi sayılır [emoji16] Gene yağdı köylere 40 cm falan da ben memlekette değilim işte artık ısınsın havalar azda çamura geçelim )sadece kpss değil sınavlar genel olarak sinir bozucu
Takılıyorz be hacı sen nassın? bugün hava durumunda diyodu doğu karadeniz bölgesi için kar alarmı verilmiş aman dikkat )
Iyi sayılır [emoji16] Gene yağdı köylere 40 cm falan da ben memlekette değilim işte artık ısınsın havalar azda çamura geçelim )
Yok ya trabzondayım sınava burda hazırlanıyorum ohalden beri hic gitmedim vallahayırdır batum'a mı kaçtın ?
Aynenn öyle bizim buralı çok güzel çalıyor sabahtan beri dinliyorumbu adam var ya ege bölgesinin en ünlü zurnacısı adam tam sosyete düğüncüsü hüsnü şenlendirici bile adamın ayağına geldi kardeşinin düğününe falan captivalarla falan gidiyorlar düğüne ama adam tam bir yetenek çalamadığı şey yok ne versen anında öttürüyor sağlam rakı içiritir. Selamlar mesut abi
Not: 2 bin tl ye gidiyorlar çağrmak isteyen olursa düğününe
Yok ya trabzondayım sınava burda hazırlanıyorum ohalden beri hic gitmedim valla
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin iş güç nasıl gidiyorhea selam olsun Trabzon'a o halde
Aynenn öyle bizim buralı çok güzel çalıyor sabahtan beri dinliyorum
evetBende bunun arşivi var milaslımısın sen ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senin iş güç nasıl gidiyor