En büyük sosyal aktivite beyler napalım bugün ? yürüyün içelim napcaz başkaben de öyle bi ateş yak etrafında iç this is sosyal aktivite
En büyük sosyal aktivite beyler napalım bugün ? yürüyün içelim napcaz başkaben de öyle bi ateş yak etrafında iç this is sosyal aktivite
Düğün arıyoruz beleş içki diyeEn büyük sosyal aktivite beyler napalım bugün ? yürüyün içelim napcaz başka
En büyük sosyal aktivite beyler napalım bugün ? yürüyün içelim napcaz başka
Düğün arıyoruz beleş içki diye
yazın zaten içkisiz düğün olmaz nadir kasa kasa bira rakı git otur çök mis gibi keşkek falanda cabası fondaki dibekdere zurnası içirtiyorTam benlikmiş oralar yav
yazın zaten içkisiz düğün olmaz nadir kasa kasa bira rakı git otur çök mis gibi keşkek falanda cabası fondaki dibekdere zurnası içirtiyor
gel panpaaaaaaaaaaaaaaabu yaz sizin oralara bi tur düzenleyelim
hahahaha şu sıralar asker düğünleri vardı doyduk içkiyeyazın zaten içkisiz düğün olmaz nadir kasa kasa bira rakı git otur çök mis gibi keşkek falanda cabası fondaki dibekdere zurnası içirtiyor
gel panpaaaaaaaaaaaaaaa
hahahaha şu sıralar asker düğünleri vardı doyduk içkiye
bu yaz sizin oralara bi tur düzenleyelim
Hakan reis yine organizatör ruhunu ortaya koyaraktan otopark ailesine bir milas turu mu düzünliyor yoksa mesut külahlı ve ekibinide ayarlarız artık içeriz hep birgel panpaaaaaaaaaaaaaaa
hahahaha şu sıralar asker düğünleri vardı doyduk içkiye
Hakan reis yine organizatör ruhunu ortaya koyaraktan otopark ailesine bir milas turu mu düzünliyor yoksa mesut külahlı ve ekibinide ayarlarız artık içeriz hep bir
Hiç sorma hayal gibi araba üretti bizimde hayalde kaldı400k lan bi Veloce. Yazık günah beeee...
Abi sende tivibu mu var [emoji33]Robben ne attı beee
Abi sende tivibu mu var [emoji33]
ASUS_Z00ED cihazımdan gönderildi
Abim benim ya. Bi an böyle o tivibuya para veriyon sandım. Sende bizdensin [emoji12]yok yav internetten izliyordumda kapattım
Abim benim ya. Bi an böyle o tivibuya para veriyon sandım. Sende bizdensin [emoji12]
ASUS_Z00ED cihazımdan gönderildi
Bizim de vardı kapattık yaşasın beleşçilik[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]2,5 senedir digitürk tivibu dsmart vs para kazandırmıyorum