En büyük sosyal aktivite beyler napalım bugün ? yürüyün içelim napcaz başkaben de öylebi ateş yak etrafında iç
this is sosyal aktivite
![]()
![]()

En büyük sosyal aktivite beyler napalım bugün ? yürüyün içelim napcaz başkaben de öylebi ateş yak etrafında iç
this is sosyal aktivite
![]()
![]()
Düğün arıyoruz beleş içki diyeEn büyük sosyal aktivite beyler napalım bugün ? yürüyün içelim napcaz başka![]()
En büyük sosyal aktivite beyler napalım bugün ? yürüyün içelim napcaz başka![]()
Düğün arıyoruz beleş içki diye![]()
yazın zaten içkisiz düğün olmaz nadir kasa kasa bira rakı git otur çök mis gibi keşkek falanda cabası fondaki dibekdere zurnası içirtiyorTam benlikmiş oralar yav![]()
![]()
yazın zaten içkisiz düğün olmaz nadir kasa kasa bira rakı git otur çök mis gibi keşkek falanda cabası fondaki dibekdere zurnası içirtiyor![]()
gel panpaaaaaaaaaaaaaaabu yaz sizin oralara bi tur düzenleyelim![]()
![]()
hahahahayazın zaten içkisiz düğün olmaz nadir kasa kasa bira rakı git otur çök mis gibi keşkek falanda cabası fondaki dibekdere zurnası içirtiyor![]()
gel panpaaaaaaaaaaaaaaa
hahahaha![]()
şu sıralar asker düğünleri vardı doyduk içkiye
![]()
bu yaz sizin oralara bi tur düzenleyelim![]()
![]()
Hakan reis yine organizatör ruhunu ortaya koyaraktan otopark ailesine bir milas turu mu düzünliyor yoksagel panpaaaaaaaaaaaaaaa
hahahaha![]()
şu sıralar asker düğünleri vardı doyduk içkiye
![]()
Hakan reis yine organizatör ruhunu ortaya koyaraktan otopark ailesine bir milas turu mu düzünliyor yoksamesut külahlı ve ekibinide ayarlarız artık içeriz hep bir
![]()
Hiç sorma hayal gibi araba üretti bizimde hayalde kaldı400k lan bi Veloce. Yazık günah beeee...
Abi sende tivibu mu var [emoji33]Robben ne attı beee
Abi sende tivibu mu var [emoji33]
ASUS_Z00ED cihazımdan gönderildi
Abim benim ya. Bi an böyle o tivibuya para veriyon sandım. Sende bizdensin [emoji12]yok yav internetten izliyordumda kapattım
Abim benim ya. Bi an böyle o tivibuya para veriyon sandım. Sende bizdensin [emoji12]
ASUS_Z00ED cihazımdan gönderildi
Bizim de vardı kapattık yaşasın beleşçilik[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]2,5 senedir digitürk tivibu dsmart vs para kazandırmıyorum