AnammmOrtadaki rafta kağıt havlu var sanırım. O mu temsil ediyor ?
Bu aralar yoğunluktan uğrayamadım mb yetmediğinden ss olarak paylaştım
Aşağıdaki tipte kar paletlerinin takılması için bijonlar vasıtasıyla tekerleğin ortasına öyle bir parça takılıyor. Mercedes'te de Dacia'da da durum aynıEkli dosyayı görüntüle 4460 Bunın ne olduğınu bilem varmı beyler araç mercedes
Sanırım bendim tam hatırlamıyorumkar zinciri takmak için kolay bi sistemdi sanıyorum hacım bi konuda biri anlatmıştı
Sanırım bendim tam hatırlamıyorum
Çok bir ingilizce gerekiyor mu?Lan çok matrah bi meslek değil büyütmeyin gözünüzde en ufak hatada hayatınız kayar ona göre hayal kurun
FazlasıylaÇok bir ingilizce gerekiyor mu?
Aşağıdaki tipte kar paletlerinin takılması için bijonlar vasıtasıyla tekerleğin ortasına öyle bir parça takılıyor. Mercedes'te de Dacia'da da durum aynı
Ekli dosyayı görüntüle 4461
Hello babyFazlasıyla
Suleyman haftaya musayitmi abi ziyaret edelimSanırım bendim tam hatırlamıyorum
Sorry for my bad england ajdhahahHello baby
Denizlide öyle karlı bir ortamda yok ki abi [emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu arabayı görmüyor musun uçak gibi... 2 saat sonra Uludağ'daDenizlide öyle karlı bir ortamda yok ki abi [emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu arabayı görmüyor musun uçak gibi... 2 saat sonra Uludağ'da
Ahahaha burning turning manSorry for my bad england ajdhahah
Fiesta bu hafta satılmazsa Süleyman fazlasıyla müsait olabilir. Uğrayın yemi suyu var mı bir bakın. Ameliyat olacağım haftaya.Suleyman haftaya musayitmi abi ziyaret edelim
Aaaa geldi dimi abi zaman sensiz olmaz abi naz yapar simdiFiesta bu hafta satılmazsa Süleyman fazlasıyla müsait olabilir. Uğrayın yemi suyu var mı bir bakın. Ameliyat olacağım haftaya.
Şu anda bahçemiz güneşli. Arabaya atlayıp 15-20 dk tırmanırsam tipiye ulaşabilirim Süper bir lüks, kullanmaya tenezzül etmiyorum. (BENZİNİ YOK)Abi kar soğuk sevdalısı olmadım ya, bana 2 saate gideceğim uzun yolun sonu deniz olmalı kar soğuk değil