Selamsız binsem 1sn'lik marşı 5 sn'ye çıkıyor. Aramı her zaman iyi tutuyorum.Aaaa geldi dimi abi zaman sensiz olmaz abi naz yapar simdi
Selamsız binsem 1sn'lik marşı 5 sn'ye çıkıyor. Aramı her zaman iyi tutuyorum.Aaaa geldi dimi abi zaman sensiz olmaz abi naz yapar simdi
2 hafta once depoyu fulledim hala benzini var ne guzel yakmiyor atmosferik benzinli (kullanamiyor )Şu anda bahçemiz güneşli. Arabaya atlayıp 15-20 dk tırmanırsam tipiye ulaşabilirimSüper bir lüks, kullanmaya tenezzül etmiyorum.
(BENZİNİ YOK)
Şu anda bahçemiz güneşli. Arabaya atlayıp 15-20 dk tırmanırsam tipiye ulaşabilirimSüper bir lüks, kullanmaya tenezzül etmiyorum.
(BENZİNİ YOK)
Abi sen duzel cicegimi cikolatami alip geleyim baktik elektriklenme oldu nisan yapariz artikSelamsız binsem 1sn'lik marşı 5 sn'ye çıkıyor. Aramı her zaman iyi tutuyorum.
Abi kar soğuk sevdalısı olmadım ya, bana 2 saate gideceğim uzun yolun sonu deniz olmalı kar soğuk değil![]()
Bencede hakan abiyle aynı fikirdeyim [emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıcak seven yallah Kenya'ya![]()
vurdu goooooooollllllll mükkemmel bir gol. Herkese günaydın hayırlı cumalarOrtadaki rafta kağıt havlu var sanırım. O mu temsil ediyor?
Kizma abi bana ya seviyorum suleymani ondan ya nisanlanmam tamamSıcak seven yallah Kenya'ya![]()
Kardeşi var çiçek gibi Fiesta onu verelim sanaKizma abi bana ya seviyorum suleymani ondan ya nisanlanmam tamam![]()
I ih suleyman daha guzel abiKardeşi var çiçek gibi Fiesta onu verelim sana![]()
Türkiye'de yüreği hava filtresi kadar temiz olmak=şeytanlık
Diyorsun ki illa çek vur beniI ih suleyman daha guzel abi
Ahshahahadaha yeni gördüm lan bunu kaçmış gözümden
Ana abim olmadi ya buDiyorsun ki illa çek vur beni![]()
Kendine bir şans ver Alp kardeşim lütfen, başka şeyler sorAna abim olmadi ya bubenmi suleymanmi simdi
İkisini de dene tarafini seçKendine bir şans ver Alp kardeşim lütfen, başka şeyler sor![]()
Haftaya benden ses alamazsaniz bilinki suleyman ugruna goc etmisimdirKendine bir şans ver Alp kardeşim lütfen, başka şeyler sor![]()