Selamsız binsem 1sn'lik marşı 5 sn'ye çıkıyor. Aramı her zaman iyi tutuyorum.Aaaa geldi dimi abi zaman sensiz olmaz abi naz yapar simdi
Selamsız binsem 1sn'lik marşı 5 sn'ye çıkıyor. Aramı her zaman iyi tutuyorum.Aaaa geldi dimi abi zaman sensiz olmaz abi naz yapar simdi
2 hafta once depoyu fulledim hala benzini var ne guzel yakmiyor atmosferik benzinli (kullanamiyor )Şu anda bahçemiz güneşli. Arabaya atlayıp 15-20 dk tırmanırsam tipiye ulaşabilirim Süper bir lüks, kullanmaya tenezzül etmiyorum. (BENZİNİ YOK)
Şu anda bahçemiz güneşli. Arabaya atlayıp 15-20 dk tırmanırsam tipiye ulaşabilirim Süper bir lüks, kullanmaya tenezzül etmiyorum. (BENZİNİ YOK)
Abi sen duzel cicegimi cikolatami alip geleyim baktik elektriklenme oldu nisan yapariz artikSelamsız binsem 1sn'lik marşı 5 sn'ye çıkıyor. Aramı her zaman iyi tutuyorum.
Abi kar soğuk sevdalısı olmadım ya, bana 2 saate gideceğim uzun yolun sonu deniz olmalı kar soğuk değil
Bencede hakan abiyle aynı fikirdeyim [emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıcak seven yallah Kenya'ya
vurdu goooooooollllllll mükkemmel bir gol. Herkese günaydın hayırlı cumalarOrtadaki rafta kağıt havlu var sanırım. O mu temsil ediyor ?
Kizma abi bana ya seviyorum suleymani ondan ya nisanlanmam tamamSıcak seven yallah Kenya'ya
Kardeşi var çiçek gibi Fiesta onu verelim sanaKizma abi bana ya seviyorum suleymani ondan ya nisanlanmam tamam
I ih suleyman daha guzel abiKardeşi var çiçek gibi Fiesta onu verelim sana
Türkiye'de yüreği hava filtresi kadar temiz olmak=şeytanlık
Diyorsun ki illa çek vur beniI ih suleyman daha guzel abi
Ahshahahadaha yeni gördüm lan bunu kaçmış gözümden
Ana abim olmadi ya bu benmi suleymanmi simdiDiyorsun ki illa çek vur beni
Kendine bir şans ver Alp kardeşim lütfen, başka şeyler sorAna abim olmadi ya bu benmi suleymanmi simdi
İkisini de dene tarafini seçKendine bir şans ver Alp kardeşim lütfen, başka şeyler sor
Haftaya benden ses alamazsaniz bilinki suleyman ugruna goc etmisimdir abi tamam tamam istemiyorum suleymaniKendine bir şans ver Alp kardeşim lütfen, başka şeyler sor