o konuda haklısın prestij konusu sıkıntı millet yer arıyor örneğin 'Dh'para gelebilir peki saygınlık ? Herkesin gözünde And Doğan'ı da kaçırdı hatta focus Rs kazasından dolayı doğan kaçtı diyorlar.
o konuda haklısın prestij konusu sıkıntı millet yer arıyor örneğin 'Dh'para gelebilir peki saygınlık ? Herkesin gözünde And Doğan'ı da kaçırdı hatta focus Rs kazasından dolayı doğan kaçtı diyorlar.
Valla bankaya borclu olmakla birakip gittigin bir insana borclanmak farkli seyler burada kisilik onemliBeyler doğan abiye kızıyoruz ediyoruz da and abi paranın 3te 1i geldi devamı da zamanla gelir yazdı. Ben doğan abinin öyle bir insan olduğunu düşünmüyorum. Tabi ekrandan gördüğümüzle tanıyamayız insanlarıı ama detay bilmeden insanları yargılamamalıyız
Yok yok sıkıntı yok kendiside farkındaymış katılımın cok olmadıgını. Sizde gerçekleri söylüyorsunuz fikirler aynı@emert20 bu arada goy goyunu yaptık ama alınmadın demi arkadaşın şimdi sonuçta![]()
Yok yok sıkıntı yok kendiside farkındaymış katılımın cok olmadıgını. Sizde gerçekleri söylüyorsunuz fikirler aynı![]()
bence doğan kabak ve ümit erdimi çağırmak mantıklıca bir iş ilk konferanslarını bizim üniversitede yaptılar sponsorda bulundu ama tanıtım ve zamanlama sıkıntılıydı birazYok yok sıkıntı yok kendiside farkındaymış katılımın cok olmadıgını. Sizde gerçekleri söylüyorsunuz fikirler aynı![]()
estağfurullah kardeşimTestte bir şey dikkatimi çekti @motorsinann type- r a otomatik şanzıman geliyor cvt diye konu açıldığında oranlı cvt den bahsetmişti. tork konvertörlü gibi çalışan cvtlerin videolarını ve nasıl çalıştıkları hakkında bilgi vermiş ve hondanın o biizm bildiğimiz cvtyle getirmeyeceği tezini savunmuştu ve bir nevide bu video aslında bu tezin doğruluğunu kanıtlar nitelikte olmuş. Bir kez daha forumumuz teknik olarak göz bebeği @motorsinann ileriyi iyi görüp bilgi ve donanımıyla harmanlayarak öncesinde bilgi vermiş oldu![]()
Testte bir şey dikkatimi çekti @motorsinann type- r a otomatik şanzıman geliyor cvt diye konu açıldığında oranlı cvt den bahsetmişti. tork konvertörlü gibi çalışan cvtlerin videolarını ve nasıl çalıştıkları hakkında bilgi vermiş ve hondanın o biizm bildiğimiz cvtyle getirmeyeceği tezini savunmuştu ve bir nevide bu video aslında bu tezin doğruluğunu kanıtlar nitelikte olmuş. Bir kez daha forumumuz teknik olarak göz bebeği @motorsinann ileriyi iyi görüp bilgi ve donanımıyla harmanlayarak öncesinde bilgi vermiş oldu![]()
Hakan abimiz isterse yazılmaz mı, boş bir vakitte yazıcam abi aklımda zaten@Koraykaya Ne güzel açıklamış. Burdan @motorsinann 'ın uzun süredir teknik yazılar yazmadığı tezi de ortaya çıkmış oluyor Sinan'cım ne zamana yeni yazılar devam eder)
Hakan abimiz isterse yazılmaz mı, boş bir vakitte yazıcam abi aklımda zaten
https://www.otopark.com/2017/02/duyuru/#comment-41149Bu paranın 3 te 1 i geldi filan nerede yazıyor arkadaşlar bizde bi baksak.
Kardo nerdesin sen yai cameüjj bej saat yalnız bırakmaya gelmiyonuz bea ortalık gene arapsaçı olmuş
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ogleden sonra raporlar vardı onlara ugrastım aksam da hatunla bulustum anca be broKardo nerdesin sen ya![]()
Bir arkadaş ekin berili paylaşmıştı daha önce sertapla düet yapmış çoğu dj geçinenler biraz feyz almalı