Bi takım ampule bakar yav derdine bakHoayda GT-R ile solda şimşekler çakmayacaksa neyleyeyim arkadaş ben

Bi takım ampule bakar yav derdine bakHoayda GT-R ile solda şimşekler çakmayacaksa neyleyeyim arkadaş ben
Arkadaşlarla s7edge'in kamerasının muhabbeti geçti ben de senin fotoları beğenmiştim örnek için istedimAtarım hacım da hayırdır?![]()
ben de varya bişey sandımArkadaşlarla s7edge'in kamerasının muhabbeti geçti ben de senin fotoları beğenmiştim örnek için istedim![]()
Buralar hakkında hiç bir fikrim yok kardeşim. :/ Tek bildiğim Gebze de tavuk iskender@bedirhan. Abi Gebze centerin yanındaki carting hakkında bilgin varmi acikmidir ? Centerin içindeki güzel değil
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vakit kısıtlı maalesefBuralar hakkında hiç bir fikrim yok kardeşim. :/ Tek bildiğim Gebze de tavuk iskender![]()
Otopark'ın video çektiği yere gidebilirsin.
Nişan mayısta kankaNişan mı ? Eyvahhh beaaaa gece foruma da girmezsin sen şimdi![]()
![]()
Sorma ya bak havalar düzelince toplanıp Ülkü ye falan gideriz etkinlik falan olursa en kötü kartingNişan mayısta kankafırsat buldukca giriyorum ya o degilde yarın ki yarısa gidemiyorum bak icime oturdu
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allahhhhh
Yapalım biseyler ya etkinlik yapmak lazımSorma ya bak havalar düzelince toplanıp Ülkü ye falan gideriz etkinlik falan olursa en kötü karting