İşi yok ondan yazıyor.Hocam siz ne ara mesaj yazabiliyorsunuz? İşiniz yoğun değil mi? Dikkatiniz dağılmıyor mu?
İşi yok ondan yazıyor.Hocam siz ne ara mesaj yazabiliyorsunuz? İşiniz yoğun değil mi? Dikkatiniz dağılmıyor mu?
9'dan aşağısı bana gelmiyor be kardeş. Adil yarışamıyorum daha güçsüz motorlaSize iyi eğlenceler.
Ust kati tam bilmiyorum aslında ama 6.5 tur 9 olduğun sanmam zaten yerdeki kaolamadan dolayi düz gitmek mümkün değil9'dan aşağısı bana gelmiyor be kardeş. Adil yarışamıyorum daha güçsüz motorlaSize iyi eğlenceler.
Ust kati tam bilmiyorum aslında ama 6.5 tur 9 olduğun sanmam zaten yerdeki kaolamadan dolayi düz gitmek mümkün değilDrift için tasarlanmışlar .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi işte napalım evde oturuyoz karşımda dizi, önümde bilgisayar takılıyomİyiyim çok şükür seni sormalı me var ne yok
Pazar günü kozlarimizi paylasirizBen outlette de yan yan gidiyorum[emoji2]
Geçen yağmurda spin de attım baya zevkliydi[emoji16]
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Pazar günü kozlarimizi paylasiriz
e60-3 gibi durmuyo
ÇalışmıyorumHocam siz ne ara mesaj yazabiliyorsunuz? İşiniz yoğun değil mi? Dikkatiniz dağılmıyor mu?
İzledim panpa
e92 ye herşey yakışıyo valla yae60-3 gibi durmuyo
Teras parkta vardı bi ara ya noldu ki o. Beyler kac para bi go kart tesisi kuralım ya goveclik yoluna yada baskarcı tarafınaıııhh, Denizli'de yok![]()
kapanmış orası ya birinin kafası mı ne kopmuş @alfhonso daha iyi bilirTeras parkta vardı bi ara ya noldu ki o. Beyler kac para bi go kart tesisi kuralım ya goveclik yoluna yada baskarcı tarafına
Teras parkta vardı bi ara ya noldu ki o. Beyler kac para bi go kart tesisi kuralım ya goveclik yoluna yada baskarcı tarafına