+1 aklımıza geldikçe paslaşırız fikirleriYapalım biseyler ya etkinlik yapmak lazımyakın zamanda ulkuye falan gidelim aramızda turnuva tarzı biseyler yaparız
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+1 aklımıza geldikçe paslaşırız fikirleriYapalım biseyler ya etkinlik yapmak lazımyakın zamanda ulkuye falan gidelim aramızda turnuva tarzı biseyler yaparız
325Cİ Sıralı 6 Manuel 130k 192 HP sonsuz keyifYakışııırr görmek isteyeceğim hareketler bunlar![]()
![]()
Ben buraya gittim pederle. Gayet güzel mekan.![]()
@bedirhan. Abi ve Gebze bölgesinde yaşayanlara pisti tavsiye ederim . İstanbul yönünden Gebze centere gelmeden Küçük sanayinin arkasında fabrika gibi bir yer ...
Yer benim gittiklerimden buyuktu baya , ustu kapalı ... Alt katta normal pist var y**ş*k dediğimiz asfalt türünden ancak yukarıda değişik bir malzeme kullanılmış ve drift için tasarlanmış (tr de ilk olduğu yazıyordu) ben çok beğendim
6dk si 10₺ / 13dk si 20₺
Alt katta araçlar elektrikli , ust katta benzinliler var kondisyonlari çok iyi ...
Güzel mekanmış ama ben pek hoşlanmam Go-Kart'tan![]()
@bedirhan. Abi ve Gebze bölgesinde yaşayanlara pisti tavsiye ederim . İstanbul yönünden Gebze centere gelmeden Küçük sanayinin arkasında fabrika gibi bir yer ...
Yer benim gittiklerimden buyuktu baya , ustu kapalı ... Alt katta normal pist var y**ş*k dediğimiz asfalt türünden ancak yukarıda değişik bir malzeme kullanılmış ve drift için tasarlanmış (tr de ilk olduğu yazıyordu) ben çok beğendim
6dk si 10₺ / 13dk si 20₺
Alt katta araçlar elektrikli , ust katta benzinliler var kondisyonlari çok iyi ...
Buluşma yapalim kalabalık olunca indirim yaparlar 1 saat hiç bıkmadan binebilirim sonrasına kollarım müsaade etmezGüzel mekanmış ama ben pek hoşlanmam Go-Kart'tanParası bana fazla gelmiştir hep çünkü tam alışmışken sürenin bitmesi falan bana göre değil yapsınlar adam gibi saatlik uygun seans gidelim
![]()
abi benzin 5tlyi geömiş nasıl uygun yapsınlarGüzel mekanmış ama ben pek hoşlanmam Go-Kart'tanParası bana fazla gelmiştir hep çünkü tam alışmışken sürenin bitmesi falan bana göre değil yapsınlar adam gibi saatlik uygun seans gidelim
![]()
Senin numaran bende var , WP geubundayken almıştım mesaj atayim@kenblock panpa bana özelden numaranı yazsana.Bi ara go karta ayarlanalım senle.
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Senin numaran bende var , WP geubundayken almıştım mesaj atayim
ne diosun sen yaaGaz vermeyin kiza ya
flight dispactcher başkan nasılsınne diosun sen yaa
hesaplaşcaz kaptan
Arabalar kaç beygir?![]()
6dk si 10₺ / 13dk si 20₺
İyiyim çok şükür seni sormalı me var ne yokflight dispactcher başkan nasılsın
Ust kattakiler 6.5 rimo , alttakiler elektrikli hocam Dunlop RimoArabalar kaç beygir?
9'dan aşağısı bana gelmiyor be kardeş. Adil yarışamıyorum daha güçsüz motorlaUst kattakiler 6.5 rimo , alttakiler elektrikli hocam Dunlop Rimo
Hocam siz ne ara mesaj yazabiliyorsunuz? İşiniz yoğun değil mi? Dikkatiniz dağılmıyor mu?İyiyim çok şükür seni sormalı me var ne yok