Ayrıca burada hepsi seviyeli bir şekilde eleştirildi , o küfür ediyorsa " seviyesizligini " göstermiştir ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
canlı yayında. hocam tabiki isim vermediler, and yerine o malum kişi diyerek sövdüler. ama kabak gibi biliyoruz. siyasiye çekmeyelim ama "uzun adam" deyince nasıl anlıyorsak onlarda zaten hakkımızda orda burda birşeyler cıkıyor malum kişi birşeyler söylemiş, o şöyle böyle diye devam ettiler. isim yok ama maktül bellinerde oldu bu açıklama ben baktım ınstaya göremedim nerden yapıldı ?
Takipçileri gorsun bunları , hiçbiri yalan değil ...canlı yayında. hocam tabiki isim vermediler, and yerine o malum kişi diyerek sövdüler. ama kabak gibi biliyoruz. siyasiye çekmeyelim ama "uzun adam" deyince nasıl anlıyorsak onlarda zaten hakkımızda orda burda birşeyler cıkıyor malum kişi birşeyler söylemiş, o şöyle böyle diye devam ettiler. isim yok ama maktül belli
kardeş mesajı yazdıgın anda baktım ben kaldı ki doğan veya buğra canlı yayın yaparsa diye direk bildirim ayarladım öyle bir şey olsa anında bildirim gelmesi gerekirdi ?canlı yayında. hocam tabiki isim vermediler, and yerine o malum kişi diyerek sövdüler. ama kabak gibi biliyoruz. siyasiye çekmeyelim ama "uzun adam" deyince nasıl anlıyorsak onlarda zaten hakkımızda orda burda birşeyler cıkıyor malum kişi birşeyler söylemiş, o şöyle böyle diye devam ettiler. isim yok ama maktül belli
yarım saat oldu yayın biteli hocam. hatta doğan ın yanında cagla diye birkız var o okuyordu dogan egea kullanıyordu ankaradab istanbula dönüyorlarmıskardeş mesajı yazdıgın anda baktım ben kaldı ki doğan veya buğra canlı yayın yaparsa diye direk bildirim ayarladım öyle bir şey olsa anında bildirim gelmesi gerekirdi ?
yanlışın var çağla şu an istanbulda birde ben direk özel bildirim ayarladım yani direk bildirim gelmesi lazımyarım saat oldu yayın biteli hocam. hatta doğan ın yanında cagla diye birkız var o okuyordu dogan egea kullanıyordu ankaradab istanbula dönüyorlarmıs
Pampa bende izledim yayını.yanlışın var çağla şu an istanbulda birde ben direk özel bildirim ayarladım yani direk bildirim gelmesi lazım
hocam yarım saat önce aynı arabada canlı yayındaydılar hatta benım canlı mesajımı okudu cagla doğan da bana cevap verdi eyvallah kardeşim konuscaz acıklayacsgız diyre. baskası napıyonuz egea mı test ediyorsunuz dedi. caglada doğanla ankaradan dönüyoruz dedi. aynen bunlar yarım saat önce oldu.yanlışın var çağla şu an istanbulda birde ben direk özel bildirim ayarladım yani direk bildirim gelmesi lazım
Geceler zehir, geceler kara
Uçasım gelir, kanadım yara
son 5 dk sını izledim o bile yetti yani. Ben de aracı tam anlayamadım karanlıktan hangi araçtasınız yazdım onu da okudular.hocam yarım saat önce aynı arabada canlı yayındaydılar hatta benım canlı mesajımı okudu cagla doğan da bana cevap verdi eyvallah kardeşim konuscaz acıklayacsgız diyre. baskası napıyonuz egea mı test ediyorsunuz dedi. caglada doğanla ankaradan dönüyoruz dedi. aynen bunlar yarım saat önce oldu.
aynen öyle hocam. Herkes and abiye karşı saf tutmuş durumdaOrtalık iyice karıştı desenize beyler
ama helali var adamın sitesinde adama da sallasak sansür uygulamıyor :![]()
sallamayı bildiğin ve edebi aşmadığın sürece problem yokama helali var adamın sitesinde adama da sallasak sansür uygulamıyor :![]()