kapanmış orası ya birinin kafası mı ne kopmuş @alfhonso daha iyi bilir
ııh, onu bilmiyorum hacım ben Zonguldaktayken kapandı
kapanmış orası ya birinin kafası mı ne kopmuş @alfhonso daha iyi bilir
panpa şu adamlarla bir otopark etkinliği düzenleyelim devede getirelim yada direk güreşte römork ayarlıyalım bizim ekibe mesutuda getirelim mangalıda koyalım rakıyıda açalım ohh misİzledim panpa![]()
Geceler zehir, geceler karaSözde evde araba var ama pederden bize sıra gelemiyor. Ehliyeti niye aldım ki ben? ...Doğru, cv de ehliyet var mı yok mu seçeneğinde "var" işaretlemek için almıştım. Unutmuşum!!
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sizi ilgiyle takip ediyorumpanpa şu adamlarla bir otopark etkinliği düzenleyelim devede getirelim yada direk güreşte römork ayarlıyalım bizim ekibe mesutuda getirelim mangalıda koyalım rakıyıda açalım ohh mis![]()
burdaki arkadaşlar öyle bir şeyler söylemişti abi aklımda kalmışııh, onu bilmiyorum hacım ben Zonguldaktayken kapandı
bu adam içmeyene içirtir vallasizi ilgiyle takip ediyorum![]()
abi gitmeyi düşünüyom bunada rakıdır mangaldır römorktur davul zurnadır yoksa deve güreşinin anlamı ne2nci geleneksel vay arkadaşyalnız sizin oralardaki gibi rakılı vs olmaz bu
) Yarın nazillide var oraya gidelim dediler de ııh gitmicem
abi gitmeyi düşünüyom bunada rakıdır mangaldır römorktur davul zurnadır yoksa deve güreşinin anlamı nedeve bahane rakı şahane
![]()
videoda dikkatli bakarsın görürüsün arenanın etrafına bir gece önceden römork veyahut kamyon kasaları çekilir üstüne mangal masa sandalye kurulur ayarlanır hem arena direk görünür hemde mangalı masayı kurarsın davul zurnayıda römorka çıkarırsın zurnacı gelir başına sıkıştırırsın bi onlukPanpalar rakı davul zurna mangal anladım da römork ne alaka onu çözemedim![]()
![]()
Vaay güzelmiş fikirvideoda dikkatli bakarsın görürüsün arenanın etrafına bir gece önceden römork veyahut kamyon kasaları çekilir üstüne mangal masa sandalye kurulur ayarlanır hem arena direk görünür hemde mangalı masayı kurarsın davul zurnayıda römorka çıkarırsın zurnacı gelir başına sıkıştırırsın bi onluk
bunların derneği var torbalıda her güreşe katılırlarVaay güzelmiş fikirdayılar da iyi oynuyo maşallah
![]()
Eğer öyle birşey yaparlarsa net olarak ortalığın anasını bellerler.buğra zaten maddeci belli ona allah bir desede inanmam da doğan abiyi dinlemek gerek. bu arada doğanla bugra top gear altında calıscakmıs kanalı da birleştirceklermiş sanırım. hatta ümit erdim ve birini daha alıp yerli bbc top gear konsepti uygulayacakmıs. eğer öyle yaparsalar açık ara fark atarlar sektörde malesef. adam şimdiden böyle vasat kurgu montaj çekimle bu kadar izleniyorsa, bugra montajı, doğan bugra ümitli 3 lü çekimle falan uçarlar. hemde her arabayı ilk onlar test eder
nerde oldu bu açıklama ben baktım ınstaya göremedim nerden yapıldı ?buğra zaten maddeci belli ona allah bir desede inanmam da doğan abiyi dinlemek gerek. bu arada doğanla bugra top gear altında calıscakmıs kanalı da birleştirceklermiş sanırım. hatta ümit erdim ve birini daha alıp yerli bbc top gear konsepti uygulayacakmıs. eğer öyle yaparsalar açık ara fark atarlar sektörde malesef. adam şimdiden böyle vasat kurgu montaj çekimle bu kadar izleniyorsa, bugra montajı, doğan bugra ümitli 3 lü çekimle falan uçarlar. hemde her arabayı ilk onlar test eder
Bence Otopark.com da atakta , ayrıca canlı yayın kayıt altına alındıysa Suç Duyurusunda bulunulabilir ayrıca dosyaya And abinin fotografida eklenmeli ... Basina - medyaya duyurulursa eşkıya ya kimse araç vermez ...buğra zaten maddeci belli ona allah bir desede inanmam da doğan abiyi dinlemek gerek. bu arada doğanla bugra top gear altında calıscakmıs kanalı da birleştirceklermiş sanırım. hatta ümit erdim ve birini daha alıp yerli bbc top gear konsepti uygulayacakmıs. eğer öyle yaparsalar açık ara fark atarlar sektörde malesef. adam şimdiden böyle vasat kurgu montaj çekimle bu kadar izleniyorsa, bugra montajı, doğan bugra ümitli 3 lü çekimle falan uçarlar. hemde her arabayı ilk onlar test eder