Günaydın gençler![]()
Hahahaha yok kalkalı oluyorda forumda bi dolandım anca yazabildimooo günaydın paü'nün gururu naber ? Proje sonrası geç uyanmaya başlamışsın bi şımardın heasdfsaf
![]()
![]()
yükelenme adama reis ona benden 2 gün tatilooo günaydın paü'nün gururu naber ? Proje sonrası geç uyanmaya başlamışsın bi şımardın heasdfsaf
![]()
![]()
Yok ya okula gitmeyi seviyorum benyükelenme adama reis ona benden 2 gün tatilrektörümüzü de sen ikna edersin ince bağlantılarınla
![]()
yükelenme adama reis ona benden 2 gün tatilrektörümüzü de sen ikna edersin ince bağlantılarınla
![]()
Rektörde paylaşmış zaten haberitwit atın yeter yav rektöre bağlantıya gerek yok ulaşmak için![]()
Rektörde paylaşmış zaten haberi![]()
Kesinlikle öyle her twete cevap veriyor nerdeyse. Girişten bide para almayaydı iyiydiüniversiteye araçla girişten para alınması hariç baya olumlu tepkiler alan bi rektör, en önemlisi iletişimi harika. twitter hesabını kendi yönetiyormuş
Kesinlikle öyle her twete cevap veriyor nerdeyse. Girişten bide para almayaydı iyiydi![]()
Bizimki zamaninda t ismindeki gelecek dedi sole bole anlatti hazirol istedi denizci selami istedi gelmeyenlerin hakkinda islem yaparim dedi hala yapacakKesinlikle öyle her twete cevap veriyor nerdeyse. Girişten bide para almayaydı iyiydi![]()
Sagolun ben kullanmıyorum .s.s senin nazın gecer abitwit atın yeter yav rektöre bağlantıya gerek yok ulaşmak için![]()
Paralı olmasına rağmen hala öyle bi o kadar da dışarda vardaha önce de demiştim ya bi bakıma hak veriyorum, üniversitenin içi oto pazarı gibi trafiği E5 trafiği gibi
Paralı olmasına rağmen hala öyle bi o kadar da dışarda var![]()