Passat 2008 model 1.4 tsi manuel variant 104 bin km almayı düşünüyoruz hafta sonu arabaya bakmaya gidecez arabayı kullanan varmı arkadaşlar
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olsun farketmez motoru falan aynı hatta ilanı atim bi degerlendirin ona gore adama kapora yollayacağız
Olsun farketmez motoru falan aynı hatta ilanı atim bi degerlendirin ona gore adama kapora yollayacağız
Ilan no 401596099
Yok arac trabzonda kullanılacak iste o yorumlara ihtiyacim var kullanan daha iyi bilir diye dusundumaraba baya temiz duruyor ben beğendim, 1.4 tsi sizin oraların yollarında hafif kaçmasın hacı
Yok arac trabzonda kullanılacak iste o yorumlara ihtiyacim var kullanan daha iyi bilir diye dusundum
Actim konuyuAnladım telefondan açabilir misin bilmiyorum ama bi konu açsana, olmadı ben açayım geyik başlığında arada kaybolabiliyor
Ahahhahahaha efsane bu
bak bak, aynadan gidiyorum. bizde böyle. vuuuujjjjjjj.... küüüüüüttttt
YOH A...asdfuadhsfh
http://www.hurriyet.com.tr/aldigi-arabanin-onu-1996-arkasi-2000-model-cikti-40252679 bu çok iyiydi ya![]()
@motorsinann kaportacılıkta bir milat. Hem de Renault 19![]()
@anl_akl
Panpa bizimki kalitenin zirvesi olan b5.5 di. Sedan 1.8T otomatik comfortline dı. 2004 modeldi. Şimdikide 1.6 tdi high dsg b8 bu da sedan. B6 lar hakkında pek bir fikrim yok yani öyle söyleyeyim.