Bende o günleri görürüm inşallah daha 3 senem var ehliyete
Hayırlı olsun Ali hocam
k
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun Ali hocam

benim de 3 sene 32 günBende o günleri görürüm inşallah daha 3 senem var ehliyete
Hayırlı olsun Ali hocamk
Evde çalışmak zor, ders verdiğim öğrencilerim hep söyler bunu. Sanırım ''eve gideyim de rahatlayayım'' mantığından dolayı. Mesela ben bi kütüphanede bi de evde çok iyi çalışırdım derslerimi.ne kusuru abi canın sağolsun. ben de iyi işte ev okul, okul ev değişik bişey yok. ilk dönem 3 tane zayıf olunca biraz derslere yöneliyim diye hızlanıyom ama evde hiç çalışasım gelmiyor. okulda dersleri falan dinlemeye çalışıyom ama bakacaz artık![]()
Oha diyorum saymış adam yabenim de 3 sene 32 gün![]()
vallahi abi hiç istek gelmiyo. hadi iyi geceler abiEvde çalışmak zor, ders verdiğim öğrencilerim hep söyler bunu. Sanırım ''eve gideyim de rahatlayayım'' mantığından dolayı. Mesela ben bi kütüphanede bi de evde çok iyi çalışırdım derslerimi.
Ben kaçayım artık, yarına enerji toplayalım. Hayırlı geceler diliyorum herkese.![]()
yok olum doğum günüme 32 gün kaldı 15 olacam sonra 3 sene kalmış oluyo basit yaniOha diyorum saymış adam ya
8 eylül yazıyor profilindeyok olum doğum günüme 32 gün kaldı 15 olacam sonra 3 sene kalmış oluyo basit yani![]()
o kayıt la8 eylül yazıyor profilinde
Evo - O MAAŞ BENİM MAZOTUMA YETMEZneyse 26 mart 2002 doğumluyum 14 yaşındayım evoya talibim.pardon evlilik programına döndü. ben kaçar hadi iyigeceler
Şehir içinde garajdan bahçeye alma dışında tecrubem yok sayılırLa daha 9 uz ehliyetsiz gezmeye devam[emoji2]
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Şehir içinde garajdan bahçeye alma dışında tecrubem yok sayılır![]()
Ama köy yolunda marea ile 3.Vites kesiciye doğru yol almistim güzel bir his virajdan çıkıp viraja daliyorum . O zamanlar dıştan içe falan bilmezdim direk şeritlerde
Otomatik güzel ama Manuelde böyle o senkromeççi ruhuyla çat çat vites atma hissi daha güzel![]()
Ben de bayadır manuel kullanmıyordum hazır manuel araba varken kullandım biraz
Otomatik güzel ama Manuelde böyle o senkromeççi ruhuyla çat çat vites atma hissi daha güzel![]()
ooo koltuk ısıtmalı titanium courier... Bayılırım![]()
Ben de bayadır manuel kullanmıyordum hazır manuel araba varken kullandım biraz
Benim otomatik tecrubem xd2 Elantra , şanzımanı yavaş ve lanet bir şanzımanValla ya otomatik rahat güzel de manuel ayrı
ooo koltuk ısıtmalı titanium courier... Bayılırım![]()
bütün o özelliklerini kullandım, sadece tam yükte bayırlarda düşük devir kalmamak gerekiyor, bir de yüklüyken virajda gaza yüklenirsen önü çok açılıyor. Astra H 1.3cdti'da da var bunlarÖn cam resistansı filan da var titanium plus olarak geçiyor ben baya sevdim arabayı