Denizli yollarında da var böyle tipler, rezil sokaklarda nasıl gidiyorlar aklım almıyor
Altını vura vura çapraz geçcem diye uğraşan mı ararsın her türlüsü var abi genelde müzik son ses
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Denizli yollarında da var böyle tipler, rezil sokaklarda nasıl gidiyorlar aklım almıyor
@alfhonso Sen beni öldürdün hayatta bıraktın. O Marshmallow güncellemesinden haberdar etmeyecektin beni. Şu anda müzikleri sd takıp yedekliyorum, Birkaç sms'i de sim'e attım. Fotolar cloud'a derken sen anladın ilerisini...Deneysel çalışacağım.
@Iskender 'e feedback yaparken bile telefondan emin olamıyorum.![]()
Lolipop varken aslandı kaplandı...abi senin telefonda bi tiplenik var
ben nougat beklıyordum ama yanlısmı geldım@alfhonso Sen beni öldürdün hayatta bıraktın. O Marshmallow güncellemesinden haberdar etmeyecektin beni. Şu anda müzikleri sd takıp yedekliyorum, Birkaç sms'i de sim'e attım. Fotolar cloud'a derken sen anladın ilerisini...Deneysel çalışacağım.
@Iskender 'e feedback yaparken bile telefondan emin olamıyorum.![]()
Abi araba zaten bayiden 35Km de çıkıyor ondan dolayı normal 0KM yazması.bırı sunu saka ılanlarına eklesın https://www.sahibinden.com/ilan/vas...dizel-otomatik-passat-variant-403405398/detay olum buna ayrı kılım kullanmıssın ıste 75 km nıye 0 dıye dıretıyorsun lan. akıllı bıleklık alcam sahıbınden mesaj atıyorum ıste cıhaz 0 mı vs bır kere basıma geldı satıcı ıle bulustum bır baktım jelatın acılmıs e dedım bu ne dedı kontrol amaclı actım 0 cıhaz dedı dedım yav he he buda aynı kafa
35 km mı ? ben 8 km dıye kavga etmıstım satıcı ıle zamanında nasıl yaAbi araba zaten bayiden 35Km de çıkıyor ondan dolayı normal 0KM yazması.
Öyle abi arabanın fabrikadan sonra test parkuruna çıkması, ordan trene gitmesi, trenden gemiye geçmesi, gemiden tırs binmesi, stoğa gitmesi, stoktan tırla bayiye transferi, bayide yıkanması doğa konması falan rahat 35km yapıyor geçiyor hatta.35 km mı ? ben 8 km dıye kavga etmıstım satıcı ıle zamanında nasıl ya
Lolipop varken aslandı kaplandı...![]()
valla ben zamanında 8 km de aldım. gecen sene a3 aldık arkadasımla bır sure yatmıs bır arabaydı 19 km de ıdı sınırlenmıstık hattaÖyle abi arabanın fabrikadan sonra test parkuruna çıkması, ordan trene gitmesi, trenden gemiye geçmesi, gemiden tırs binmesi, stoğa gitmesi, stoktan tırla bayiye transferi, bayide yıkanması doğa konması falan rahat 35km yapıyor geçiyor hatta.
NOUGAT GELECEKMI SANAabi @MertEren de de bizim alofondan var marshmallow sonrası sıkıntı yaşayanlar oldu ama sonraki güncellemeyle çözdüler. Şarj %15in altına indikten sonra sapıtanlar var onlar da garanti kapsamında sim board ve batarya değişimiyle çözüyorlar. Senin sorun değişik, servise gönder derim
belli değil. İntel uyumlu değil şu an.caps lock kapatNOUGAT GELECEKMI SANA
dışardayım eve gidince bakim hacıemmi, 100 liranın üstünde gelirse yine söverim@alfhonso hacı biz bunu alak baksana normal hali bile efso.
320 liradan başlıyordışardayım eve gidince bakim hacıemmi, 100 liranın üstünde gelirse yine söverim
normal hali diyince bilmediğim 1.6 motorlu versiyonu falan da gelecek sandıydım.....320 liradan başlıyor.
Yooo bu test edilen 2.2 dizel. Bizde 2.0t 320'ye gelecek 2.2 dizele bakmaya cesaret edemedim o derece.normal hali diyince bilmediğim 1.6 motorlu versiyonu falan da gelecek sandıydım.....