Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@alfhonso Sen beni öldürdün hayatta bıraktın. O Marshmallow güncellemesinden haberdar etmeyecektin beni. Şu anda müzikleri sd takıp yedekliyorum, Birkaç sms'i de sim'e attım. Fotolar cloud'a derken sen anladın ilerisini... :D Deneysel çalışacağım. :D

@Iskender 'e feedback yaparken bile telefondan emin olamıyorum. :D

@alfhonso Sen beni öldürdün hayatta bıraktın. O Marshmallow güncellemesinden haberdar etmeyecektin beni. Şu anda müzikleri sd takıp yedekliyorum, Birkaç sms'i de sim'e attım. Fotolar cloud'a derken sen anladın ilerisini... :D Deneysel çalışacağım. :D

abi senin telefonda bi tiplenik var

ben nougat beklıyordum ama yanlısmı geldım

bırı sunu saka ılanlarına eklesın https://www.sahibinden.com/ilan/vas...dizel-otomatik-passat-variant-403405398/detay olum buna ayrı kılım kullanmıssın ıste 75 km nıye 0 dıye dıretıyorsun lan. akıllı bıleklık alcam sahıbınden mesaj atıyorum ıste cıhaz 0 mı vs bır kere basıma geldı satıcı ıle bulustum bır baktım jelatın acılmıs e dedım bu ne dedı kontrol amaclı actım 0 cıhaz dedı dedım yav he he buda aynı kafa

bırı sunu saka ılanlarına eklesın https://www.sahibinden.com/ilan/vas...dizel-otomatik-passat-variant-403405398/detay olum buna ayrı kılım kullanmıssın ıste 75 km nıye 0 dıye dıretıyorsun lan. akıllı bıleklık alcam sahıbınden mesaj atıyorum ıste cıhaz 0 mı vs bır kere basıma geldı satıcı ıle bulustum bır baktım jelatın acılmıs e dedım bu ne dedı kontrol amaclı actım 0 cıhaz dedı dedım yav he he buda aynı kafa
Abi araba zaten bayiden 35Km de çıkıyor ondan dolayı normal 0KM yazması.

35 km mı ? ben 8 km dıye kavga etmıstım satıcı ıle zamanında nasıl ya
Öyle abi arabanın fabrikadan sonra test parkuruna çıkması, ordan trene gitmesi, trenden gemiye geçmesi, gemiden tırs binmesi, stoğa gitmesi, stoktan tırla bayiye transferi, bayide yıkanması doğa konması falan rahat 35km yapıyor geçiyor hatta.

Lolipop varken aslandı kaplandı... :(

abi @MertEren de de bizim alofondan var marshmallow sonrası sıkıntı yaşayanlar oldu ama sonraki güncellemeyle çözdüler. Şarj %15in altına indikten sonra sapıtanlar var onlar da garanti kapsamında sim board ve batarya değişimiyle çözüyorlar. Senin sorun değişik, servise gönder derim

Öyle abi arabanın fabrikadan sonra test parkuruna çıkması, ordan trene gitmesi, trenden gemiye geçmesi, gemiden tırs binmesi, stoğa gitmesi, stoktan tırla bayiye transferi, bayide yıkanması doğa konması falan rahat 35km yapıyor geçiyor hatta.
valla ben zamanında 8 km de aldım. gecen sene a3 aldık arkadasımla bır sure yatmıs bır arabaydı 19 km de ıdı sınırlenmıstık hatta :D bılmıyorum tasıma prensıplerı degıstımı vallahı ama gecen nısanda alınan mersoda 10 km cıvarıydı galıba. dedıgın elbet dogrudur hergun elınden vw grubu gecıyorda sasırdım vallahı :D bu arada 35 km denılen yol goztepeden tuzla demek. gemı faktoru falan 1 km belkı ekler .

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...