Günaydın millet ben biraz sabah yattım da anca katıldım aranıza 

Abim nasılsın iyi misin? Artık geri dön bak buralar iyiye gidiyor.Sa ahali neler dönmüş neler buralarda ben yokken
Neyse nasılsınız iyi misiniz?
Yetkili servisini biliyorum ve giden sağlam gelmez bir daha ondan eminimabi @MertEren de de bizim alofondan var marshmallow sonrası sıkıntı yaşayanlar oldu ama sonraki güncellemeyle çözdüler. Şarj %15in altına indikten sonra sapıtanlar var onlar da garanti kapsamında sim board ve batarya değişimiyle çözüyorlar. Senin sorun değişik, servise gönder derim
NOUGAT GELECEKMI SANA
Resmi olarak gelmeyecek ama Cyanogenmod, modele uygun intel işlemciyi de yedirebildikleri bir Nougat yayınlamışbelli değil. İntel uyumlu değil şu an.caps lock kapat
Yetkili servisini biliyorum ve giden sağlam gelmez bir daha ondan eminim. Downgrade yapmadan factory reset ile bir deniyorum bakalım. Şimdilik durumu stabil. Gerekirse kendi müdahalelerimi servisten iyi yaparım ondan eminim.
![]()
Çok yanlış geldin kaptanben nougat beklıyordum ama yanlısmı geldım
su an halı hazırda telefonu kurcalamadıgım sekılde durdugunda 1 saatte yuzde 1 pıl yıyor. gelırse guzel olur dope modu falan olacakmıs. gercı bu ay yenı telefon alcam o ayrıÇok yanlış geldin kaptan![]()
İşte bana diğeri dediğin bakmıyor.2 defa gönderdim abi. 2 tane servis var bi teleservice bi de diğeri. Ben memnunum valla
Sagol iyiyim ceyhun kendimi resetledim geri geldimAbim nasılsın iyi misin? Artık geri dön bak buralar iyiye gidiyor.
abi hoşgeldinSagol iyiyim ceyhun kendimi resetledim geri geldim
Çok teşekkürler hoşbulduk tekrardanabi hoşgeldin
Sen locaya girebiliyon dimi?Sagol iyiyim ceyhun kendimi resetledim geri geldim
bilmiyorum ki bakmadımSen locaya girebiliyon dimi?
1 aya kalmadan yenı telefon buldum kendıme2 defa gönderdim abi. 2 tane servis var bi teleservice bi de diğeri. Ben memnunum valla
oh günaydın. Baya uyumyşsun pnp sen.Günaydın panpalar. Amma uyumuşum yav.
Haydaaaa ne alacan?1 aya kalmadan yenı telefon buldum kendıme![]()
yenı 3310 cıkacakmıs ıkıncı telefon olarak alıp atcam koseyeHaydaaaa ne alacan?