bende diyorum ki fakir adam belirli güvenlik kriterlerini karsılayacak bir arac alamıyorsa binmeyecek. kimsenin hayatını da tehlikeye atmayacak. her zaman plan en kötüsüne göre yapılır. medeniyet bu yüzden önde. ötv diyorsonuz ikinci el balonu diyorsunuz. alın size çözüm. 10 yılda hurdaya cıkar aracları insanlar daha cok araç yenilemek zorunda kalcagı icin daha az ötv ile aynı karı gene elde edersin. ikinci el balonu da söner. kimse 6 yasında arabaya 4 yıl sonra hurdaya cıkacakken dünyaları bağlanaz. sirkülasyon artacagı icinde daha cok sıfır satısı olacak. böylece daha az ötv ile aynı paralar gene toplanacak. şimdi bi passat 60 bin tl olsa zibilyon tane satmaz mı? millet 2 yılda bir yenilemez mi? kurdan bagımsız konusuyorum gecen yılki gibi euro 2.30 larda olsaydı.
Size ne yahu kimsenin bindiği arabadan? sen zenginsen banane ? ben fakirim altımda taunusum var bana ne sizi yüksek güvenlikli arabanızdan? rahatsız oluyorsanız çıkmayın trafiğe! gidin çok beğendiğiniz övgüyle bahsettiğiniz avrupaya. bana ne? Sizin altınızda en üst güvenlikli arabalardna olabilir, ama ben altımdaki taunusla sizden çok daha üstün düzeyde araç kullanabilecek tecrübede olabilirim. Ben de sizin trafikte olmaya karşıyım. Altınıza kontrol edemeyeceğiniz tork'ta güçte arabalarda trafiğe çıkmanızda karşıyım. Alkollü bir şekilde lüks arabayla trafiğe çıkıp trafik polisini öldürebilecek bir kazaya sebebiyet verip ceza bile almadan kurtulduğunuz adalet sistemine karşıyım. Oldu mu? banane sizin paranızdan arabanızdan?
Son düzenleme: