hocam bende diyorum ki renaultun bmw den üstün aracıda var. alpina, galiba suan adı dezir diye pazarlanıyor. siz clio nun plastiğini falan düşünüp 2004 bmw içinden geçer dediniz ama bende yukarıdaki arkadaşla aynı şeyi anlatmaya calıstım. güvenlik kafesi olarak güncel clio 2003 e46 lardan çok daha güvenli. ayrıca sıfırları crash testte öyle. şuan o e46 lar 17 yıllık falan. artık içerisi çürümüştür. paslanmazlık garantisi bile 10 yıl. renault sevdiğim bir firma değildir. sadece anlatmak istediğim şekline aldanıp 20 yıllık araçlara sahibindende iç geçirmesin millet. temiz bakıldı diye bitşey yok. 20 yıllık metal çürür hyundai i10 kadar güvenlik kafesini sağlar yada sağlamaz 20 yıllık bmw. temiz e46 diye birşey olması fiziğe aykırı birkere. ben bunu anlatmak istedim size kendi ideolojimi empaze etmek gibi bir sıkıntım yok. bunu yazıyoruz insanlar da bilgilensin 50 bin lira verip şekli güzel diye bmw lere para kaptırmasın millet boşuna. güvenlikten muaf gezerler trafikte. e46 lar artık olmuş arabasını duvara vurup 206 ya benzetmeye çalışan hintlinin dandik arabası gibi. dışı cilalı olsada içi çürüktür çürük artık. sahibinden mudavimleri, güncel hyundai i20 nin güvenlik kafesi 20 yıllık premiumlardan çok daha sağlam biliniz
Valla hocam burası Türkiye. bu fiyatlandırma sistemi de böyle. Sizin dediğinizin geçerli olması için almanyadaki gibi 2nci el arabaların fiyatının 4te1 fiyatına düşmesi hatta direk hurdaya atılması gerekiyor. o da mümkün olmadığınıza göre psikolojinizi yok yere yıpratıyorsunuz demektir