Bana bişey olmadı da ekşının çeşidine göre iyidir yanihayırdır ne oldu![]()

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana bişey olmadı da ekşının çeşidine göre iyidir yanihayırdır ne oldu![]()
heee iyidir ama azıcık çok fazlası kalpten götürürBana bişey olmadı da ekşının çeşidine göre iyidir yani
Bosuna dememisler azı karar diyeheee iyidir ama azıcık çok fazlası kalpten götürür![]()
Kanka yine de fena degil bence yeni tasarımlar arasında hic degil hemde. Bu arada yeni tasarımları hic begenmiyorum ya begenemiyorum sanki 2006 2007 den sonra tasarımlar bozdu. Yoksa bende mi sıkıntı varEsclipse Cross'un keşke arkası daha şık olaydı yoksa mükkemmel olmuş.
Oooo cok gecmis olsun hicbiri kurtarılamadı mıİkramiye çıkan MP biletimi, databank gibi yığınla notlar, kartvizitler bulunan cüzdanımı, annem montumun cebinde yıkamış. 1 saattir elim ayağım titriyor.![]()
kalın yazılan yer ile ilgiliİkramiye çıkan MP biletimi, databank gibi yığınla notlar, kartvizitler bulunan cüzdanımı, annem montumun cebinde yıkamış. 1 saattir elim ayağım titriyor.![]()
Sobayı harlattım, tepsiyi çapraz çevirdim sobanın karşısına, cüzdanı da sadece ortadan açık şekilde koydum içine. Şimdilik fazla elleyemiyorum herşeyin iyice kurumasını bekleyeceğim. Cepteki başka kağıtlar da vardı, onlar zaten direk cüzdan üstünde beyaz hamur kaplama olmuş. Fatura mıydı, birşeyin garantisiyle mi ilgiliydi, tahlil sonucu muydu hatırlayamıyorum.Oooo cok gecmis olsun hicbiri kurtarılamadı mı
Geçmiş olsun abi Allah daha kötü talihsizlikerden korusun.Sobayı harlattım, tepsiyi çapraz çevirdim sobanın karşısına, cüzdanı da sadece ortadan açık şekilde koydum içine. Şimdilik fazla elleyemiyorum herşeyin iyice kurumasını bekleyeceğim. Cepteki başka kağıtlar da vardı, onlar zaten direk cüzdan üstünde beyaz hamur kaplama olmuş. Fatura mıydı, birşeyin garantisiyle mi ilgiliydi, tahlil sonucu muydu hatırlayamıyorum.
abi varmı gelişme kurudu mu kurtarıldı mıSobayı harlattım, tepsiyi çapraz çevirdim sobanın karşısına, cüzdanı da sadece ortadan açık şekilde koydum içine. Şimdilik fazla elleyemiyorum herşeyin iyice kurumasını bekleyeceğim. Cepteki başka kağıtlar da vardı, onlar zaten direk cüzdan üstünde beyaz hamur kaplama olmuş. Fatura mıydı, birşeyin garantisiyle mi ilgiliydi, tahlil sonucu muydu hatırlayamıyorum.
Yok şimdi kalktım baktım, daha hiç ellemiyorum. Sabaha bakarım ancak.abi varmı gelişme kurudu mu kurtarıldı mı
Teşekkürler.çok geçmiş olsun @berkertekin
Hadi inşallah abiYok şimdi kalktım baktım, daha hiç ellemiyorum. Sabaha bakarım ancak.