Sis farlı bir İstanbul sabahından herkese günaydın
olmuş olmuşSto bene come sta
Translate den bu kadar oluyo inş doğrudur![]()
Aynen abi naptın nedir son durum @berkertekin
Bana ferrari dino yu andırdı ama değildir heraldeEkli dosyayı görüntüle 4899
beyler bana bu arabanın marka model yıl hepsi lazım çıldırdım ya araç izmirde bu araba nedir?
bana toplama bişey gibi geldi araba biçimsiz duruyo gibi depo bile cins bi yerde gibi
Degil malesef oyle acayip bi sesi yok arabanın bana da corvette c2yi andırıyo ama yok degil google da benzerini bulamadıBana ferrari dino yu andırdı ama değildir heralde
O da değil malesef onun ön tarafı bu sekilde degil bi de arka kısmı bu kadar kısa degil. bi acayip bisey buBence Corvette c3.
O da değil malesef onun ön tarafı bu sekilde degil bi de arka kısmı bu kadar kısa degil. bi acayip bisey bu
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Opel GT olabilir mi?
Evet bu iste ya valla arkadasla kafayı kırdk sabahtan beri ben ilk defa goruyorum bunu. Bi eksik daha buldum kendimde.Opel GT olabilir mi?
Abi sabahtır kafayı yedirtti. Arabayı daha once goruyodum takmıyodum nedense bugun takıntı yaptı arkadasla bana
Abi sabahtır kafayı yedirtti. Arabayı daha once goruyodum takmıyodum nedense bugun takıntı yaptı arkadasla bana
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen baya benziyo ama farlar farklı camurluklar kaput galan farklı ama bi o kadar benziyo. İlk basta corveti modifiye etmisler sandm hattaCorvette c3'e baya benzettim, ikiside GM aracı esinlenme olmuş gibi geldi.