[emoji1]Arabasında ASD olan var mı?
Arabasında ASD olan var mı?
Asd neymiş diye bakayım dedim görünce anlamını bir aydınlanma geldiArabasında ASD olan var mı?
İnşallah abim sağolasıngüzel geçsin inşallah![]()
sen ben yapsak öperler abi asdqwd
Bu adam çılgın ya![]()
ben bi gün bekliyom zaten "dayak yedim" başlıklı bi videosen ben yapsak öperler abi asdqwd
sen ben yapsak öperler abi asdqwd
tam sayko adam ya. Hele türk parasını kullanmaya çalışıyor yaizlemediğim videolarını izledim epey güzel keyifli videolar asdf![]()
![]()
tam sayko adam ya. Hele türk parasını kullanmaya çalışıyor yaizlemediğim videolarını izledim epey güzel keyifli videolar asdf![]()
![]()
asdqwd adam kaç kişilik ekible çalışıyor kolay kolay dayak yemez xdxd müdahale ederler ben olsam eyfelde rakı sofrası kurar millete rakı içriridim cxdxdben bi gün bekliyom zaten "dayak yedim" başlıklı bi video![]()
asdqwd adam kaç kişilik ekible çalışıyor kolay kolay dayak yemez xdxd müdahale ederler ben olsam eyfelde rakı sofrası kurar millete rakı içriridim cxdxd
adam hem geziyor hem makara yapıyor abi hayallerimde ki işi yapıyor hem boş hem paraeyfele bayrak asmak için baya uğraştı zaten ya![]()
vallahi benim özendiğim yemek programları. Hem gez, hem ye bi de üstüne para al oh mis yavadam hem geziyor hem makara yapıyor abi hayallerimde ki işi yapıyor hem boş hem para![]()
Bilmeyenlere anlatımını alta bırakıyorum (alıntıdır):Arabasında ASD olan var mı?