Nassıııız gencolar
Berbat
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
arabanın bakımı geliyo dimi. Ondandır.Berbat
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Cuma geceden beri sosyal medyadan uzaktim . 1500m rakımda 2gecedir kalıyordum . Forumu takip edemiyordum![]()
arabanın bakımı geliyo dimi. Ondandır.
Yine standart ve keyifsiz bir pazar gününe daha merhaba
dün ne güzel götürüyodun biraları![]()
sorma abi biranın etkisi geçince yine monoton yine standart![]()
eve bira çeşmesi yaptırcam
bu fıçıları eve satıyorlar mı abi sen bilirisn ? asdqwdhahahahah yaptır yaptır![]()
bu fıçıları eve satıyorlar mı abi sen bilirisn ? asdqwd![]()
hem daha ucuza gelir hem de damacana misali bitti derdi olmaz eşe dosta ikram ederim evde marangoza bi sehpa yaptırırım asdqwdqw bittimi ararım getirirler damacanayı xdxdhahahahah ayarlanır![]()
bağlat makinayı al fıçıyı
![]()
hem daha ucuza gelir hem de damacana misali bitti derdi olmaz eşe dosta ikram ederim evde marangoza bi sehpa yaptırırım asdqwdqw bittimi ararım getirirler damacanayı xdxd
Haydaaa, propaganda araçları geçmeye başladı. Pazar pazar, son ses açık. Bak işte şimdi vereceğim oy değişti.
Bilmiyorum, 2-3 gündür başbakanın fotoğrafı olan bir minibüs bangır bangır bir şarkıyla geçiyor.e ama son 30 güne girmedik daha bağırtmaları yasak değil mi![]()
Bilmiyorum, 2-3 gündür başbakanın fotoğrafı olan bir minibüs bangır bangır bir şarkıyla geçiyor.
Her partinin şarkısı birbirinden kötü, böyle rahatsızlık vermeseler daha iyi.geçen seçimde zonguldakta çarşının göbeğindeydi ofisim kafayı yedim günde 50 kere aynı arabalar dönüp dolaşıyordu, millet içip sarhoş olunca zeki müren falan söyler ben o zaman bi sarhoş olduğuma bi partinin seçim müziğini söyleyip arabada zorla açtırmıştım kafayı yedirdiler![]()
Her partinin şarkısı birbirinden kötü, böyle rahatsızlık vermeseler daha iyi.
Böylesi zamanlarda, hele de referandum yaklaşınca iyice coşacaklar yolumu uzatıp meydandan değil (meydanda partilerin standları ve devasa kolonları oluyor, hepsi birbirine giren birbirinden kötü şarkılar) başka yerden gidiyorum, hem yürüyüş iyi olur spor niyetine.![]()