Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen gün VW Up'tan bahsedilmişti bir konuda neden gelmedi diye, bugün Şkoda Citigo'ya denk geldim.
Bu aracı gördüğüm bölgede bir tanede beyaz görüyordum ama uzun süredir görmüyorum, ya sattılar yada sahibi başka yere taşındı. Şuan sıfırı satılmıyor sanırım, pek talepte olmadı gibi ikinci ele bakıyorum fazla yok. Ya satılmadı yada alanlar ikinci elde satışa çıkarmadı.

Geçen gün VW Up'tan bahsedilmişti bir konuda neden gelmedi diye, bugün Şkoda Citigo'ya denk geldim.
Bu aracı gördüğüm bölgede bir tanede beyaz görüyordum ama uzun süredir görmüyorum, ya sattılar yada sahibi başka yere taşındı. Şuan sıfırı satılmıyor sanırım, pek talepte olmadı gibi ikinci ele bakıyorum fazla yok. Ya satılmadı yada alanlar ikinci elde satışa çıkarmadı.
citigo a sınıfı olmasına rağmen teknolojisi, iç hacmi, ve pratikliği bakımından daha üst bir araç
zamanında 1.0 otomatik elegance cam tavan çarpışma asistanı felan 41 bine satıldı sıfırı

sen nerelerdesin ya?

sen de matematik problemler mağdurusun anlaşılan
Baya yoğundum abi bi ara foruma giremedim bakım sonrasında hesabımla giriş yapamadım. bi de telefonla ilgili sıkıntım vardı net bitti eve cok geç gittim hep baya biseyler ust uste geldi işle ilgili sıkıntılarla birlesti sonuc bu. Bi aksilik cıkmaz ise bikaç saate geri doncem :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baya yoğundum abi bi ara foruma giremedim bakım sonrasında hesabımla giriş yapamadım. bi de telefonla ilgili sıkıntım vardı net bitti eve cok geç gittim hep baya biseyler ust uste geldi işle ilgili sıkıntılarla birlesti sonuc bu. Bi aksilik cıkmaz ise bikaç saate geri doncem :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ouuu geçmiş olsun keyifler yerindeyse sıkıntı yok :)))

https://www.facebook.com/otoparkcom/posts/10155213071888159

XFNEqe.gif

bu çok iyi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...