sebep ?
Yarın okul var
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
sebep ?
bana bunlarla gelin abi anında canlanıyorumkeyfin yerine geldi asdfadf![]()
![]()
Yarın okul var
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
gitme, bırak okulu gir sanayiiye çalış
Bi düşünim ASAFDS
citigo a sınıfı olmasına rağmen teknolojisi, iç hacmi, ve pratikliği bakımından daha üst bir araçGeçen gün VW Up'tan bahsedilmişti bir konuda neden gelmedi diye, bugün Şkoda Citigo'ya denk geldim.
Bu aracı gördüğüm bölgede bir tanede beyaz görüyordum ama uzun süredir görmüyorum, ya sattılar yada sahibi başka yere taşındı. Şuan sıfırı satılmıyor sanırım, pek talepte olmadı gibi ikinci ele bakıyorum fazla yok. Ya satılmadı yada alanlar ikinci elde satışa çıkarmadı.
Selam gencler uzun bi aradan sonra geldim aksamın ilerleyen saatlerinde aktif olcam insallah
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ygs gazilerine moral olması dileği ile
https://instagram.com/p/BRiMQqjDGgo/
As gençSelam gencler uzun bi aradan sonra geldim aksamın ilerleyen saatlerinde aktif olcam insallah
Baya yoğundum abi bi ara foruma giremedim bakım sonrasında hesabımla giriş yapamadım. bi de telefonla ilgili sıkıntım vardı net bitti eve cok geç gittim hep baya biseyler ust uste geldi işle ilgili sıkıntılarla birlesti sonuc bu. Bi aksilik cıkmaz ise bikaç saate geri doncemsen nerelerdesin ya?
sen de matematik problemler mağdurusun anlaşılan
Baya yoğundum abi bi ara foruma giremedim bakım sonrasında hesabımla giriş yapamadım. bi de telefonla ilgili sıkıntım vardı net bitti eve cok geç gittim hep baya biseyler ust uste geldi işle ilgili sıkıntılarla birlesti sonuc bu. Bi aksilik cıkmaz ise bikaç saate geri doncem
Simdilik yerinde abi şükürOuuu geçmiş olsun keyifler yerindeyse sıkıntı yok))
Simdilik yerinde abi şükürsende ne var ne yok abi
![]()
Arada oluyo boyle abi malesef. İsten haber yokmu hala en son birilerini alcaklardı sıra sana geliyodu