Benim dün attığım alfada satılmış yıkıldım

Benim dün attığım alfada satılmış yıkıldım
Benim dün attığım alfada satılmış yıkıldım![]()
İnsan üzülüyor be ilanda göremeyincehe ya benim attığım 147de satılmış bugün var bişiler![]()
![]()
İnsan üzülüyor be ilanda göremeyince![]()
Gahahaha bulduğum arabaların hepsi hemen satılıcınca insanın kafasında araba alıp satsam mılan diye tilkiler dönüyorcivic bakarken kafayı yiyodum, ben favorilere ekliyorum akşama satılıyoBu golfü de babama gösterdim telefonda yarım saat sonra , markete gidiyodum bi tane kırmızı golf gördüm dedim bu muydu plaka bi bakayım aha baktım gitmiş..... İşin kesinleşmesinin ardından araba bakmaya başladım 3 aydır kaç tane araba gitti anlatamam
Fonda ebru gündeş
Gahahaha bulduğum arabaların hepsi hemen satılıcınca insanın kafasında araba alıp satsam mılan diye tilkiler dönüyor![]()
Alıcan gidicen sanayiye ordan birine çat satıcan hemen hondayıazuahuhh sorma, önceleri binmelik araba bakarken şimdilerde satmak istesem rahat satacağım araba olsun deme sebebim buCivic'lere bakma sebebim de buydu hatta
![]()
Alıcan gidicen sanayiye ordan birine çat satıcan hemen hondayı![]()
İşte bunlar hep kaçan paralar, fırsatlarHahahahah bilmiyorum bakalım ya daha cepte para yokken 10tane araba gitti geldiSahibinden satılık olan kaç tane araba galeriye düştü galeriden de satıldı asdfasf
Haftaya vizelerin başlayacak olmasıyla acaba hangisinden başlasam diye düşünüyorumNAbiyonuzz gençler