iyi abi sen napıyosun nasıl gidiyorNAbiyonuzz gençler

Son düzenleme:
iyi abi sen napıyosun nasıl gidiyorNAbiyonuzz gençler
Haftaya vizelerin başlayacak olmasıyla acaba hangisinden başlasam diye düşünüyorumSen napıyosun nası keyifler
![]()
kolay gelsin ya en rahat çalışacağınız dersten başlayınHaftaya vizelerin başlayacak olmasıyla acaba hangisinden başlasam diye düşünüyorumSen napıyosun nası keyifler
![]()
iyi abi sen napıyosun nasıl gidiyorfizik tedavi almak için fizyoterapi merkezindeyim bugün
![]()
vallahi billahi abi ya biz kendi dertlerimizle zor uğraşıyoruz bide millet dertli geliyo dert dinliyoruz iyice dertleniyoruzKolay gelsin hacım ayak bileklerimden ötürü benim de gitmem lazımda önce kilo vermem şart
iyi bende n'olsun hava güneşli öyle ayılmaya çalışıyorum bu ara çevremde herkes dertli herkese yetişmeye uğraşıyorum![]()
vallahi billahi abi ya biz kendi dertlerimizle zor uğraşıyoruz bide millet dertli geliyo dert dinliyoruz iyice dertleniyoruzsanıyorum aynı dertteyiz benimde kilo sorunum var
![]()
Napalım reis calısıyoz bu güneşli yarış dolu gunde is mi olur yaNAbiyonuzz gençler
Sanada kolay gelsin abi. Zaten o kural varken bilemediğim soruyu ulan sallasam mı sallamasam sallamasam mı derken soruyu yanlış yapıyodumoooo Allah kolaylık versin zor işlerBenimde aöf çalışmaya başlamam lazım 4 yanlış bi doğruyu götürür kuralı geçen dönem hoplattı hüpletti asdf
![]()
![]()
Üç aydır ders çalışmadığım için masaya oturması çok zor geliyorkolay gelsin ya en rahat çalışacağınız dersten başlayın![]()
Sanada kolay gelsin abi. Zaten o kural varken bilemediğim soruyu ulan sallasam mı sallamasam sallamasam mı derken soruyu yanlış yapıyodum
Üç aydır ders çalışmadığım için masaya oturması çok zor geliyor![]()
Napalım reis calısıyoz bu güneşli yarış dolu gunde is mi olur ya
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benm farklı abi 2 hafta 7:30 15:30 mesai persembe yada cuma tatil. 3. Hafta 7:30 17:30 mesai yapıyorum c.tesi pazar tatil oluyo karışık. Bizim birimde mutlaka her gun en az iki kisi olmaz zorundahiç sorma ya. geçen sene hastalıktan giremediğim 3 ders hariç kitap açmadan ders çalışmadan tulum çıkardım. Bu sene 1nci dönem 11de 4 yaptım rezillik![]()
![]()
senin iş nasıl çözemedim zaten 7 gün 24 saat çalışıyorsun mübarek![]()
Benm farklı abi 2 hafta 7:30 15:30 mesai persembe yada cuma tatil. 3. Hafta 7:30 17:30 mesai yapıyorum c.tesi pazar tatil oluyo karışık. Bizim birimde mutlaka her gun en az iki kisi olmaz zorunda
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi bilirim bir müddet çalışmayınca insanın bir daha çalışası gelmiyorSanada kolay gelsin abi. Zaten o kural varken bilemediğim soruyu ulan sallasam mı sallamasam sallamasam mı derken soruyu yanlış yapıyodum
Üç aydır ders çalışmadığım için masaya oturması çok zor geliyor![]()
Aynen abi çoğu zqman sıkıntı oluyo bisey yapıcam çalışıyo oluyorum bi garip sistemilginç mesai sistemiymişş
galericide pazarlıkla almıştır valla iyi para@emert20 @gtepro @mehmet basyigit Dün satıldı dediğim kırmızı golf galeriye düşmüş, 25.900den sahibinden satılıktı 26750den galeride satılık![]()
galericide pazarlıkla almıştır valla iyi para![]()
Kim kazanıyor bu kadar kısa sürede 1500 liraAynen, 25900'dü 25e alsa bile 26750 temiz. 26500e satar gine 1500lira kar.
Kim kazanıyor bu kadar kısa sürede 1500 lira![]()