Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi abi sen napıyosun nasıl gidiyor :D fizik tedavi almak için fizyoterapi merkezindeyim bugün :D

Kolay gelsin hacım ayak bileklerimden ötürü benim de gitmem lazımda önce kilo vermem şart :D

iyi bende n'olsun hava güneşli öyle ayılmaya çalışıyorum bu ara çevremde herkes dertli herkese yetişmeye uğraşıyorum :D

Kolay gelsin hacım ayak bileklerimden ötürü benim de gitmem lazımda önce kilo vermem şart :D

iyi bende n'olsun hava güneşli öyle ayılmaya çalışıyorum bu ara çevremde herkes dertli herkese yetişmeye uğraşıyorum :D
vallahi billahi abi ya biz kendi dertlerimizle zor uğraşıyoruz bide millet dertli geliyo dert dinliyoruz iyice dertleniyoruz :D sanıyorum aynı dertteyiz benimde kilo sorunum var :D

Son düzenleme:
vallahi billahi abi ya biz kendi dertlerimizle zor uğraşıyoruz bide millet dertli geliyo dert dinliyoruz iyice dertleniyoruz :D sanıyorum aynı dertteyiz benimde kilo sorunum var :D

Hiç sorma benim derdim başımdan aşkın :D İyi dinleyiciyimdir ama yani bazen ben de bıkıyorum.

Kilo sorunu 6 7 ay öncesine kadar yoktuda şu an başladı :D Aslında sorun denemez de ortalamamın üstündeyim öyle diyeyim diyet şart

oooo Allah kolaylık versin zor işler :D Benimde aöf çalışmaya başlamam lazım 4 yanlış bi doğruyu götürür kuralı geçen dönem hoplattı hüpletti asdf :D :D
Sanada kolay gelsin abi. Zaten o kural varken bilemediğim soruyu ulan sallasam mı sallamasam sallamasam mı derken soruyu yanlış yapıyodum :D
kolay gelsin ya en rahat çalışacağınız dersten başlayın :)
Üç aydır ders çalışmadığım için masaya oturması çok zor geliyor:D

Sanada kolay gelsin abi. Zaten o kural varken bilemediğim soruyu ulan sallasam mı sallamasam sallamasam mı derken soruyu yanlış yapıyodum :D

Üç aydır ders çalışmadığım için masaya oturması çok zor geliyor:D

hiç sorma ya. geçen sene hastalıktan giremediğim 3 ders hariç kitap açmadan ders çalışmadan tulum çıkardım. Bu sene 1nci dönem 11de 4 yaptım rezillik :D :D

Napalım reis calısıyoz bu güneşli yarış dolu gunde is mi olur ya

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senin iş nasıl çözemedim zaten 7 gün 24 saat çalışıyorsun mübarek :D

hiç sorma ya. geçen sene hastalıktan giremediğim 3 ders hariç kitap açmadan ders çalışmadan tulum çıkardım. Bu sene 1nci dönem 11de 4 yaptım rezillik :D :D

senin iş nasıl çözemedim zaten 7 gün 24 saat çalışıyorsun mübarek :D
Benm farklı abi 2 hafta 7:30 15:30 mesai persembe yada cuma tatil. 3. Hafta 7:30 17:30 mesai yapıyorum c.tesi pazar tatil oluyo karışık. Bizim birimde mutlaka her gun en az iki kisi olmaz zorunda

Benm farklı abi 2 hafta 7:30 15:30 mesai persembe yada cuma tatil. 3. Hafta 7:30 17:30 mesai yapıyorum c.tesi pazar tatil oluyo karışık. Bizim birimde mutlaka her gun en az iki kisi olmaz zorunda

ilginç mesai sistemiymişş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...