Tüketim değerleri direk fabrika verisi alınmış bence kaba hesap yapılacaksa dizele +1, benzine +2 litre eklenmeli ortalamada. Daha sıkıştırılarak kullanılıyorsa +2ye +4 bile yapılabilir bence.
10?Son günler, windows update , driver updateleri yapıp milletin bilgisayarını bozmaya başladı. Yanlış ekran kartı driverları yükleyip, iki ekran kartı olan makineniz, uykudan uyanmaz, hdd sürekli %99 çalışıyor iyice yavaşlamış ise . akşam full şarj kapatıp sabah şarjı bitmiş buluyorsanız bilinki windows update yapmıştır. Format tek çare şimdilik.
10?
8.1?
7?
Abi yalnız elimdeki makinalar 8.1 ve 10. İkisinde de herhangi bir sıkıntı yok. Eğer bahsettiğin sorun tek bir şirket içerisindeki makinalarda yaşanıyorsa sistemi ağır bir taramadan geçirmek gerekebilir. Sisteme girip bilgisayarlarda fıkır fıkır gezen ve sistem bilgilerini manipüle edip w.update'i yanıltan bir virüs de olabilir. Microsoft bu tarz bir sorun yaşatacak hatalı bir update çıkarırsa, aynı gün düzeltecek patch'i de yayınlar genelde.10 ve 8.1 de. 7 de yasanmiyor.
Abi yalnız elimdeki makinalar 8.1 ve 10. İkisinde de herhangi bir sıkıntı yok. Eğer bahsettiğin sorun tek bir şirket içerisindeki makinalarda yaşanıyorsa sistemi ağır bir taramadan geçirmek gerekebilir. Sisteme girip bilgisayarlarda fıkır fıkır gezen ve sistem bilgilerini manipüle edip w.update'i yanıltan bir virüs de olabilir. Microsoft bu tarz bir sorun yaşatacak hatalı bir update çıkarırsa, aynı gün düzeltecek patch'i de yayınlar genelde.
Şunlara ayar oluyorum hele bir de şu direksiyon kaplatanlar var ya daha ben bir şey demiyecem.
Çok basıyormuşsun be kardeş. Ben önleri en fazla 2 bar basıyorum. Özellikle İstanbul şehiriçi sürüşüm varsa 28'e kadar indirirdim önleri yaz aylarında. 2.5 bar dediğin 36'yı geçmiyor mu? Tam yük basıncı sayılır =)bugün 4 aydır 2.3 bar ile kullandığım crossclimate lastiklerime bugün 2.5 bar hava bastım kafadan kaymayan araba bir kafadan kıçtan kaymaya başladı anlatamam![]()
abi katalogda boşken 2.3 bar önlere, 2.7 ise arkalara öneriyor. Ben yarı dolu gezdiğim için arkalar hep 2.5 bar basıyordum önleride çıkarttım, yarında 2.0 bara çeker denerimÇok basıyormuşsun be kardeş. Ben önleri en fazla 2 bar basıyorum. Özellikle İstanbul şehiriçi sürüşüm varsa 28'e kadar indirirdim önleri yaz aylarında. 2.5 bar dediğin 36'yı geçmiyor mu? Tam yük basıncı sayılır =)
Senin arabanın ağırlık ve lastik ebatlarında önde normalde 2.2 filan normal basınç. Ama malum direksiyon kutusu mevzusundan ötürü önü gevşek bırakıp ona göre sürüş ayarlıyorum hep. Bu arada 2.7 tehlikeli bir değerdir aklında olsun. Tam yük olmadıkça o değerlere çıkmamak gerek. Yüksek hızda kendiliğinden lastik patlattırır. Servisin yanlışlıkla 2.9 bar bastığı lastiklerimizden biri uzun yolda ilk 200km içerisinde kendiliğinden patlamıştı.abi katalogda boşken 2.3 bar önlere, 2.7 ise arkalara öneriyor. Ben yarı dolu gezdiğim için arkalar hep 2.5 bar basıyordum önleride çıkarttım, yarında 2.0 bara çeker denerim![]()
yok abi bagaj full olmadıkca onu basmam önler hep 2.3 idi bugun sadece bastım o hvayı yarın düzelticem hatta 2.0 yapıcam sanırımSenin arabanın ağırlık ve lastik ebatlarında önde normalde 2.2 filan normal basınç. Ama malum direksiyon kutusu mevzusundan ötürü önü gevşek bırakıp ona göre sürüş ayarlıyorum hep. Bu arada 2.7 tehlikeli bir değerdir aklında olsun. Tam yük olmadıkça o değerlere çıkmamak gerek. Yüksek hızda kendiliğinden lastik patlattırır. Servisin yanlışlıkla 2.9 bar bastığı lastiklerimizden biri uzun yolda ilk 200km içerisinde kendiliğinden patlamıştı.
yok abi bagaj full olmadıkca onu basmam önler hep 2.3 idi bugun sadece bastım o hvayı yarın düzelticem hatta 2.0 yapıcam sanırım
Corci var sanırım 1.4 olanlardan. Garaj kısmında başlığı olması lazımdı.Araba neydi senin.