Bir nevi döner sermayeYoutube geliriyle toplarız arabayı![]()

Bir nevi döner sermayeYoutube geliriyle toplarız arabayı![]()
Youtube geliriyle toplarız arabayı![]()
Ben ehliyet parasını bi denkleştirsemÇok istiyorum gitmeyi ama kesin patlarız ya burda gaza gelip
Fazla girmiyorum foruma.Nerelerdesin sen ayuu kardeş?
beylerbiraz derme çatma da olsa ilk bölüm ''Ergen Drive'' ı çektim
![]()
Hshshshaha abi ya alışmışımmben hep bar kullanmaya ondan, önlere 30 arkalara 33 basocam bugun bakalım nası olucak2.3 arkaya basabilirsin de, özellikle İstanbul koşullarında ön taraf için çok fazla. Ben ağır yük taşıyacağım zamanlar dışında o kadar havayı hiç basmadım
Bir de bar nedir ya... Alışmışım psi değerine, kaç saattir konuyu birimcevir com açık vaziyette devam ettiriyorum![]()
Sabah sabah okulun öğrenci işlerindeki kadınla girfik birbirimize ya. Tüm ö.işleri personeli şirretmi olur bir pkulda ya
Ya kadın harbi deli etti bu yıl feldi okula en son kadına ben bu okulda senddn eskiyim ne bu hava siye bağırıyordum güvenlik geldiSenin okula has değil, Türkiyedeki bütün üniversitelerde bütün öğrenci işlerindeki memurlar öyle![]()
Ya kadın harbi deli etti bu yıl feldi okula en son kadına ben bu okulda senddn eskiyim ne bu hava siye bağırıyordum güvenlik geldi![]()
Harbi o sahne yaşandı az önce okulda ahhshahahah birde hazırlıklar var bizşm kampüste ö.işleri katınds hepsi beni okutman sanıyor benimbeyaz kesildi çocuklarSiz kime şekil yapıyosunuz laaaaynnnnnn asdfasdfas
Harbi o sahne yaşandı az önce okulda ahhshahahah birde hazırlıklar var bizşm kampüste ö.işleri katınds hepsi beni okutman sanıyor benimbeyaz kesildi çocuklar![]()
Alışsın çekürgeler 3 yıl daha benle aynı bölümde okucaklar atolye dersleründe daha beter delleniyorumTabi karşılarında 190 iri kıyım bağıran bi adam görünce normal![]()
ilk senelerinde korkutmasaydın çocukları
![]()
Alışsın çekürgeler 3 yıl daha benle aynı bölümde okucaklar atolye dersleründe daha beter delleniyorum![]()